tromaktiko: Η κατάντια του Ελληνικού κράτους - Κλειστά και τα κολυμβητήρια στη Θεσσαλονίκη

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Η κατάντια του Ελληνικού κράτους - Κλειστά και τα κολυμβητήρια στη Θεσσαλονίκη



ΣΗΜ.: Απίστευτες διαστάσεις πέρνουν οι καταγγελίες για τα δημοτικά κολυμβητήρια όλης της χώρας. Τα κλειδώνουν λόγω αδυναμίας να πληρώσουν το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
Θέλω να καταγγείλω την ξεφτίλα του κράτους.Δεν μπορούν να συντηρήσουν 2 κολυμβητήρια στην Θεσ/νικη. Παραμένουν κλειστά γιατί δεν έχουν να πληρώσουν το φυσικό αέριο.Με αποτέλεσμα 5000 παιδάκια από κάθε κολυμβητήριο (ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΟ, ΕΘΝΙΚΟ) να είναι ξεκρέμαστα και να μη τους δίνετε η δυνατότητα να αθληθούν.
Δεν υπάρχει τίποτα όρθιο σε αυτή την χώρα. Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. Στην δεύτερη πόλη της χώρας με 1.500.000 κατοίκους δεν υπάρχει κολυμβητήριο. Που να το πούμε και να μη μας κράξουν. Λες και μένουμε σε κανένα απομακρυσμένο χωριό πάνω στο βουνό.Παραβλέπω το γεγονός ότι έχει μόνο 2 κολυμβητήρια η πόλη,τη στιγμή που η Αθήνα έχει 150!Συγχαρητήρια Κε Μπιτσαξή κάνετε πολύ καλά την δουλειά σας.1 χρόνο στην εξουσία δεν έχετε διορίσει ακόμα διοίκηση.Πότε περιμένετε? Συνεχίστε έτσι, ότι αθλητικός χώρος υπάρχει αν τον κλείσετε θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα για το κράτος.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!