tromaktiko: Οι εξωγηινοι Ελληνες..στην Ελλαδα

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Οι εξωγηινοι Ελληνες..στην Ελλαδα



Δεν υπαρχει διαδικτυακο ημερολογιο, ιστοτοπος, εφημεριδα δελτιο ειδησεων ( δηλαδη αριστερων αποψεων ) που να μην καταφερεται στο ΔΝΤ, την «τροικα», το μνημονιο, τους Γερμανους, τους... τραπεζιτες , τους κερδοσκοπους που ολοι αυτοι εχουν συνομωτησει και εχουν βαλει στοχο να καταστρεψουν την Ελλαδα και τους καλους Ελληνες..

Ακομη και τα κατ εξοχην κομματα της Δημοκρατιας και της ελευθερης οικονομιας δηλαδη τα μη συγγενη προς τα εκνομα κομμουνιστικα , αρνουνται την πραγματικοτητα και προτιμουν τον ευκολο δρομο του λαικισμου και του ψευδους. Ενας εκκωφαντικος Ολοκληρωτισμος. Μιας Μονοφωνικης Πολυφωνιας της μιας και μοναδικης αποψεως.. που πρεπει ολοι να εχουμε.

Ως εάν μετα την αφιξι του ΔΝΤ ηλθαμε ολοι στην Ελλαδα..Διοτι τοσα χρονια μεταπολιτευτικως φαινεται ότι δεν ειμαστε εντω στο Ελλαντα.Δεν γνωριζαμε ότι το Δημοσιο εχει 1 100 000 δημοσιους υπαλληλους ενώ χρειαζεται μετα βιας το ένα τριτο. Δεν υπεπεσε στην αντιληψι μας ότι από εποχης Ανδρεα και ΠΑΣΟΚ της ρεμουλας οι «κοινωνικες»παροχες γινοντουσαν με δανεικα. Ότι οι ΔΕΚΟ που εγινα ζημιογονες για να διοριζουν οι πολιτικοι τους ψηφοφορους τους και τους συγγενεις φιλους των ψηφοφορων τους ( δηλαδη ολους εμας) επετυχαν να εχουν μεσο μισθο τα 41.000 ευρω διπλασιο του μεσου μισθου του ιδιωτικου τομεως. Δεν βλεπαμε τους συνδικαλιστες να λειτουργουν ως δικατορισκοι ιδιοκτητες των ΔΕΚΟ να κατεβαζουν τους διακοπτες, να κλεινουν τα λιμανια, να σταματανε τα τραινα, τα λεωφορεια , το μετρο τους σιδηροδρομους ,να κλεινουν τις τραπεζες..Το χρηματιστηριο, τα αεροδρομια ..

Να επιτυγχανουν με αυτους τους εκβιασμους αδιανοητες παροχες για αχρηστες υπηρεσιες. Να σκοτωνουμε τις χρυσοτοκες ορνιθες για να ζουν παρασιτικως οι στειρες..

Δεν βλεπαμε Τις συντεχνιες, τα κλειστα επαγγελματα .Τους κρατικοδιιαιτες εταιρεις μαμουθ.Τις σπαταλες… Να βουλιαζουν την Ελλαδα.

Φαινεται ότι δεν ζουν εδω οι Ελληνες.Δεν εχουν συναλλαγες με τον πραγματικο στρατο κατοχης , που ειμαι οι Δημοσιοι υπαλληλοι και το ευρυτερο Δημοσιο.Την εφορια , το ΙΚΑ, τις Πολεοδομιες , την ΔΕΗ την ΕΥΔΑΠ, οποιον εχει την παραμικρη ασημαντη - στιγμιαια σημαντικη- κρατικη εξουσια..Δεν εχουν αντιληφθη την υπαρξι ενος αυταρχικου κομμουνιστικου παρακρατους - κρατους που μισει την προοδο, τιμωρει τους ιδιωτες, καταδιωκει οσους κερδιζουν, αρνειται συλληβδην την αλλαγη, την απελευθερωσι την εναρμοσιη με τις αναγκες που γεννα η επαναστατικη πραγματικοτητα του αιωνα που ζουμε..

Και βεβαιως δεν ησαν εδω οι Νεοελληνες για να δουν τα πανεπιστημια καφενεια , καπηλια, γιαφκες κομματικα παραμαγαζα. Τους καθηγητες «επιστημών» αλλα στην πραξι καθηγητες της αρρωστης ιδεολογιας τους να δημιουργουν στρατιες ημιμαθων αποφοιτων που πρωτα από ολα εγιναν μαρξιστες κρατιστες και μετα οτιδηποτε άλλο.

Όλα αυτά οι Ελληνες φαινεται ότι τα αγνοουν.. Ετσι ολοι ειμαστε υποχρεωμενοι να συμφωνουνησουμε και να σποδεχθουμε ό,τι καθημερινα οι παραμορφωτες της κοινης γνωμης τα ΜΜΕ επαναλαμβανουν και προωθουν -αναδημοσιευουν στο διαδικτυο οι ομοιδεατες φιλοι τους..Οτι δηλαδη, για όλα φταιει το μνημονιο και το ΔΝΤ και όχι η μεταπολτευτικη λαικιστικη κρατικιστικη διακυβερνησι που μας οδηγησε νομοτελειακα στην χρεοκοπια και στον μονοδρομο του ΔΝΤ.
Αλλως, αν δεν συμφωνησουμε, όποιος αποτολμήση να βλεπη ότι το ΔΝΤ θα μπορουσε να ανατρεψη το κρατικιστικο ο παραμορφωμα-προπομπο-εισοδο ενός ιδιοτυπου εν δυναμει κομμουνιστικου καθεστωτος που ηδη μας εχει επιβληθη, είναι εχθρος του λαου , συνεργατης των γερμανων …των αμερικανων, των εξωγηινων…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!