tromaktiko: Ρόμενταλ: «Έχω να δώσω πολλά»

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ρόμενταλ: «Έχω να δώσω πολλά»



Ακόμα καλύτερες εμφανίσεις υποσχέθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού ο Ντένις Ρόμενταλ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι μόλις προσαρμοστεί πλήρως θα προσφέρει περισσότερα πράγματα στην ομάδα του.

Ο Δανός μέσος των «ερυθρολεύκων» μίλησε στη Free Press εφημερίδα «Stadio by Metro» και αρχικά ανέφερε: «Ίσως είναι ότι μου πάει το κόκκινο. Δεν επιλέγω φυσικά τις ομάδες από τα χρώματα. Τις βάζω κάτω και κοιτάω τι είναι πιο κοντά στις φιλοδοξίες μου. Τον Ολυμπιακό τον επέλεξα γιατί φιλοδοξώ να κερδίσω πολλούς τίτλους. Άλλοι διαλέγουν με βάση την απόσταση ή τα χρήματα. Εμένα με ενδιαφέρουν οι διακρίσεις».

Για τις εμφανίσεις του: «Ο τρόπος παιχνιδιού είναι διαφορετικός και πρέπει τόσο εγώ να συνηθίσω όσο και οι συμπαίκτες μου να συνηθίσουν εμένα. Η αλήθεια είναι ότι μου έχει πάρει περισσότερο χρόνο από ότι περίμενα, αλλά ελπίζω να βρω το ρυθμό μου σύντομα. Άλλωστε, στη θέση μου υπάρχει και ο Φετφατζίδης, ένα νέο παιδί, Ελληνόπουλο και ο συναγωνισμός είναι μεγαλύτερος. Αυτό είναι κάτι καλό γιατί μας κρατάει και τους δύο σε εγρήγορση. Εγώ δίνω το 100% του εαυτού μου στην προπόνηση και κάνω αυτό που πρέπει ως επαγγελματίας. Κακά παιχνίδια κάνουμε όλοι. Η ουσία είναι πάντα να προσπαθούμε για το καλύτερο. Έχω πολλά ακόμα να δώσω, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ».

Για τα ντέρμπι του β΄ γύρου: «Ο Ολυμπιακός έχει το καλό πως έχει ήδη παίξει τα ντέρμπι εκτός έδρας. Τώρα έχουμε τα επαναληπτικά στο Καραϊσκάκη και εκεί είμαστε πολύ δυνατοί. Είναι το κάστρο μας».

Για τους φίλους του Ολυμπιακού: «Λατρεύω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν γενικά στην Ελλάδα, με τις κροτίδες και τις φωτοβολίδες. Κάνουν το ποδόσφαιρο πιο διασκεδαστικό. Έχω την ευτυχία να παίζω στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας και ακόμα και όταν παίζουμε εκτός έδρας έχουμε περισσότερους φιλάθλους που υποστηρίζουν εμάς παρά τους γηπεδούχους».
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!