tromaktiko: Πρόκριση με πολλά οφέλη

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Πρόκριση με πολλά οφέλη



Aπό το βράδυ της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ είναι στις «32» καλύτερες ομάδες του Europa League και θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και με κοντομάνικα την άνοιξη!
Τι νίκη αυτή την πανηγύρισαν δεόντως όχι μόνο οι φίλαθλοι της ομάδας, αλλά και η διοίκηση και οι παίκτες και ο προπονητής!

Ο «δικέφαλος» μετά από πολλά χρόνια είναι και πάλι στην ελίτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Με τις φετινές του εμφανίσεις από την αρχή της περιπέτειας μέχρι τώρα, όχι μόνο ξεσκόνισε το όνομα του, αλλά το γυάλισε και πλέον τυφλώνει στο πέρασμα του!

Όπως είχα γράψει και την Τρίτη, η Ευρώπη είναι η καλύτερη βιτρίνα της ομάδας και πλέον ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει ένα ακόμα δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί στις συζητήσεις του με τους Άραβες, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουν αίσιο τέλος, δίνοντας μια σπουδαία οικονομική ανάσα στην ομάδα.

Προς το παρών οι Θεσσαλονικείς με την πρόκριση τους μέσα στην Κροατία αύξησαν τουλάχιστον κατά 1 εκατομμύριο ευρώ τα έσοδα τους από την UEFA, γεγονός που έλυσε τα χέρια στον «Ζαγόρ» και στους συνεργάτες του, ως προς τα τρέχοντα έξοδα τουλάχιστον!

Στα ουράνια και οι παίκτες οι οποίοι βλέπουν σιγά σιγά τα ονόματα τους να ακούγονται στην ευρωπαϊκή πιάτσα και ευελπιστούν από τις φετινές τους εμφανίσεις να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Άλλωστε παίκτες όπως οι Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, κάτι τέτοιες βραδιές περιμένουν για να γίνουν ήρωες!

Από τη μεριά του ο κόσμος μπορεί να περπατάει με ψηλά το κεφάλι στη Θεσσαλονίκη και να κάνει όνειρα για ακόμα καλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές, αφού τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις του «δικεφάλου» τους δίνουν τέτοιο δικαίωμα!

Ο καλύτερος όλων όμως και αυτός με το μεγαλύτερο κέρδος είναι ο Μάκης Χάβος. Ο μόνιμος πλέον τεχνικός του ΠΑΟΚ κατάφερε να ενώσει πάλι τα κομμάτια του «ασπρόμαυρου» παζλ και να κάνει την ομάδα του να θυμίζει εποχές Σάντος. Μπράβο σε όλους γιατί απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο στις προκλήσεις των Κροατών χούλιγκαν!!!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!