tromaktiko: Ένα σχόλιο για τους Δημόσιους υπαλλήλους και την κακή προπαγάνδα εναντίον τους

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ένα σχόλιο για τους Δημόσιους υπαλλήλους και την κακή προπαγάνδα εναντίον τους



Επειδή ο μηχανισμός της προπαγάνδας κατά των «κακών» δημοσίων υπαλλήλων που είναι «αντιπαραγωγικοί» «κηφήνες» , ότι δήθεν «απομυζούν την προσπάθεια και την παραγωγικότητα του ιδιωτικού τομέα» οργιάζει ανεξέλεγκτος με πρωταγωνιστή γνωστό ιδιωτικό κανάλι που έχει αναλάβει εργολαβικά αυτό το έργο, θα ήθελα σε πείσμα των καιρών να ευχαριστήσω δημόσια κάποιους «κηφήνες».

Ευχαριστώ λοιπόν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου Χατζηκώστα στα Ιωάννινα για τις τεράστιες και ανιδιοτελείς προσπάθειες που κατέβαλλαν επί τρεις μήνες για να σώσουν τη ζωή επιστήθιου φίλου μου που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο χωρίς την παραμικρή νύξη για πρόσθετη αμοιβή. Ευχαριστώ τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της δεύτερης χειρουργικής κλινικής του Λαϊκού νοσοκομείου, γιατί όταν πριν από 15 μήνες επισκέφτηκα τα εξωτερικά ιατρεία σε προγραμματισμένο ραντεβού με πόνους στην περιοχή της κοιλιάς με εξέτασαν εξονυχιστικά (πλήρεις εξετάσεις) και διαπίστωσαν ότι υπήρχε ανάγκη να αφαιρεθεί η χολή. Με ενημέρωσαν άμεσα και χωρίς να ζητήσουν τίποτα μου κράτησαν τα τηλέφωνά μου για να με ειδοποιήσουν μόλις υπάρξει διαθέσιμο κρεβάτι. Πράγματι μέσα σε 1,5 μήνα με ειδοποίησαν να κάνω εισαγωγή και εγχειρίστηκα άμεσα χωρίς να υπάρξει και η παραμικρή υπόνοια ή νύξη για πρόσθετη αμοιβή τους.
Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του δημόσιου τομέα. Εργαζόμενοι που δουλεύουν με αυτοθυσία και πολιτικοί προϊστάμενοι που προσπαθούν να τους συκοφαντούν για να πάρει τις δουλειές οι κολλητοί τους μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοεργολάβοι. Οι κηφήνες σε αυτό τον τόπο δεν είναι οι εργαζόμενοι οι κηφήνες είναι οι σπεκουλαδόροι της υγείας οι προμηθευτές οι καναλάρχες οι μεγαλοεργολάβοι και οι κάθε λογής απολογητές τους (μεγαλοδημοσιογράφοι, και διάφοροι τύποι που το παίζουν συνδικαλιστές των εργοδοτών).

Μανόλης Βασιλάκης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!