tromaktiko: Απάντηση στο "Καψόνια, αυθαιρεσία αξιωματικών, αλλά και αντιστάσεις φαντάρων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Ναύπλιο"

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση στο "Καψόνια, αυθαιρεσία αξιωματικών, αλλά και αντιστάσεις φαντάρων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στο Ναύπλιο"



ΔΕΝ ΛΕΩ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..
ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ). ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΑΙÎ!
�ΕΥΣΗ, ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΙΟ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενα μόνο θα πώ φιλαράκι οτι ο Στρατός είναι Στρατός και όχι κολέγιο που έχεις μάθει να κάνεις ότι γουστάρεις!θα αποκτήσεις νοοτροπία στο να σέβεσαι και να εκτιμάς πολλά πράγματα ,και θα σου το μάθουν οι Αξιωματικοί σου είτε με το καλό είτε με το καψόνι,(να μή πούμε για τα χειρότερα καψόνια που κάνετε Εσείς οι παλαιότεροι φαντάροι στους Νέους),οπότε καλομαθημένα μάθετε οτι το καψόνι αυτό δέν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό της ανεύρεσης εργασίας και τις ιδιοτροπίες του κάθε εργοδότη!
Θα κάνετε και αγώνα στο Στρατό!!!!χαχαχα!!Ρωτήστε τους μπαμπάδες σας πώς ήταν ο Στρατός τότε!
Πρώην Φαντάρος!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!