tromaktiko: Το καρφί της Άντζελας

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Το καρφί της Άντζελας



Περισσότερο ρεπορτάζ και καλύτερη ενημέρωση στα θέματα της κρατικής τηλεόρασης θα περίμενε η όμορφη...
 βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, Άντζελα Γκερέκου, η οποία, βλέποντας στην πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ θέμα για το παλιό και το νέο νοσοκομείο της Κέρκυρας, δεν πίστευε στα μάτια της.

«Αντί να ψάξουν να βρουν τα μικροπολιτικά συμφέροντα που εμποδίζουν τη μετεγκατάσταση στο νέο νοσοκομείο, αναλώθηκαν σε θεωρητικές συζητήσεις και σε διαμαρτυρίες κάποιων επαγγλματιών, που θίγονται από την μετακόμιση. Κάποιοι ανθοπώλες και ιδιοκτήτες μπουγατσίδικων θέλουν, σώνει και καλά, να καθυστερήσουν την έναρξη λειτουρίας του νέου νοσοκομείου,το οποίο είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών. Να μείνουμε ακόμα στο παλιό, όπου σοβάδες πέφτουν, νερά μπάζουν από παντού κ.ο.κ αντί να πάμε στο σύγχρονο κτήριο, για το οποίο, εγώ προσωπικά, έχω δώσει αγώνα» είπε με μειλίχιο, αλλά στεναχωρημένο, ύφος η Άντζελα Γκερέκου.

«Αλλά από τη μια να έχω να κάνω μ’ αυτή τη μερίδα ανθρώπων, που δεν θέλει τη μετεγκάσταση και από την άλλη να χω και την ΝET; Πολύ δεν πάει;» φέρεται να είπε η όμορφη Κερκυραία του κοινοβουλίου.

Τ’ αγαπημένο μας της ΕΡΤ ακούει; Και ο κύριος Γερουλάνος τι κάνει; Μπάνιο στην πισίνα κεντρικού γυμναστηρίου κοντά στη Βουλή;

zougla.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!