tromaktiko: «Να ακολουθήσουν κι άλλοι…»

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

«Να ακολουθήσουν κι άλλοι…»



Πανταλέων, Τσόκας και Μυλωνά ζητούν μέσω του leoforos.gr να ακολουθήσουν κι άλλοι τη δωρεά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη.


Να υπάρξει και συνέχεια σε αυτή την πράξη του κ. Γιαννακόπουλου, θέλουν οι Σωτήρης Πανταλέων, Γιώργος Τσόκας και Ξανθή Μυλωνά όπως δήλωσαν στο leoforos.gr! Οι αρχηγοί των τριών ομαδικών τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, παρουσιάστηκαν ευχαριστημένοι με αυτή την κίνηση αλλά τόνισαν πως δεν λέει κάτι να μείνουμε εδώ.

Πανταλέων: «Χρειάζεται μια μόνιμη διοίκηση»

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Σωτήρης Πανταλέων, δηλώνει πως πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη διοίκηση που να μπορεί να διαχειριστεί σωστά τα χρέη, ενώ είναι απαισιόδοξος για το μέλλον του βόλεϊ.

Καλησπέρα Σωτήρη, πως είδες τη κίνηση του Δ. Γιαννακόπουλου να δωρίσει 200.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη;

«Ήταν μια κίνηση που απέδειξε πως είναι πιστός φίλαθλος της ομάδας και ελπίζω αυτό που έχει ακουστεί πως έχει τελειώσει γι’ αυτόν ο Παναθηναϊκός να μην ισχύει. Είναι μια από τις μεγαλύτερες οικογένειες για τον Παναθηναϊκό και πρέπει να μείνει κοντά στην ομάδα».

Πιστεύεις πως αυτή η κίνηση θα βοηθήσει τον Ερασιτέχνη να σωθεί;

«Για να σωθεί ο Ερασιτέχνης πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα, δεν μπορεί να σωθεί μόνο από τέτοιες βοήθειες ή από μεγάλες ακαδημίες που ακούγεται ότι θα στηθούν. Χρειάζεται μια διοίκηση που να μπορεί να σταθεί από τα έσοδά της».

Για το τμήμα πλέον πως τα βλέπεις τα πράγματα;

«Όπως έχω ξαναπεί δυστυχώς δεν υπάρχει μέλλον στο βόλεϊ, ελπίζω η επόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη να διαχειριστεί σωστά τα χρέη που έχει η ομάδα».

Πιστεύεις πως αυτή τη κίνηση του κ. Γιαννακόπουλου πρέπει να την ακολουθήσουν κι’ άλλοι μέτοχοι στον Παναθηναϊκό;

«Αγαπάνε τον Παναθηναϊκό όλοι τους, αλλά είναι επιχειρηματίες και δουλεύουν όλη μέρα για να βγάλουν τα λεφτά. Δεν είναι σωστό να τους παρακαλάμε συνέχεια να μας δίνουν τα λεφτά τους. Ο Ερασιτέχνης χρειάζεται μια μόνιμη διοίκηση που να μην ζημιώνει τον σύλλογο με χρέη, από εκεί και πέρα όλες οι προσφορές είναι δεκτές, ωστόσο πρέπει να στηριζόμαστε στα έσοδα του Ερασιτέχνη για να επιζήσουμε».

Τσόκας: «Να προσφέρουν και άλλοι»

Ο αρχηγός της ομάδας πόλο, Γιώργος Τσόκας, πιστεύει πως αυτή τη κίνηση πρέπει να την ακολουθήσουν κι’ άλλοι για να υπάρξουν αποτελέσματα.

Καλησπέρα Γιώργο, πως είδες τη κίνηση του Δ. Γιαννακόπουλου να δωρίσει 200.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη;

«Μας χαροποιεί όλους αυτή η κίνηση, γιατί βλέπουμε πως υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να βοηθήσουν. Πρέπει να το ακολουθήσουν και οι άλλοι μεγαλομέτοχοι για να βγει η ομάδα από αυτό το τέλμα που έχει φτάσει».

Πιστεύεις πως αυτή η κίνηση θα βοηθήσει τον Ερασιτέχνη να σωθεί;

«Νομίζω πως αν κάνουν και άλλοι παρόμοια κίνηση είναι σημαντική αυτή η κίνηση και θα βοηθήσει τον Ερασιτέχνη».

Για το τμήμα πλέον πως τα βλέπεις τα πράγματα;

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το θέμα το οικονομικό. Είμαστε το μοναδικό τμήμα από τα ομαδικά που δεν έχουμε κάνει κάποια κίνηση, αποχή οτιδήποτε».

Πιστεύεις πως αυτή τη κίνηση του κ. Γιαννακόπουλου πρέπει να την ακολουθήσουν κι’ άλλοι μέτοχοι στον Παναθηναϊκό;

«Εμείς είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας, έχουμε τη γνώμη μας όλοι για το τι πρέπει να γίνει, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Η καινούρια διοίκηση πρέπει να μπορεί να σώσει τον Ερασιτέχνη».

Μυλωνά: «Ανάσα σωτηρίας»

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Ξανθή Μυλωνά, ζητάει ανάλογη συμπεριφορά με την προσφορά του τμήματος καθώς είναι το μοναδικό που έχει χαρίσει 11 τίτλους τα τελευταία χρόνια, ενώ συγχαίρει και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο γι’ αυτή τη κίνηση την οποία χαρακτηρίζει «ανάσα σωτηρίας».

Καλησπέρα Ξανθή, πως είδες τη κίνηση του Δ. Γιαννακόπουλου να δωρίσει 200.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη;

«Συγχαρητήρια για την κίνηση, γιατί δείχνει πως η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι δίπλα στον Παναθηναϊκό, όπως τόσα χρόνια ο κ. Θανάσης δίπλα μας και πρέπει να βρει κι’ άλλους μιμητές αυτή η κίνηση».

Πιστεύεις πως αυτή η κίνηση θα βοηθήσει τον Ερασιτέχνη να σωθεί;

«Είναι μια προσωρινή ανάσα σωτηρίας. Πρέπει να πάρουμε κι’ άλλες τέτοιες ανάσες, να βρεθεί μια διοίκηση που να μπορεί να σταθεί στις απαιτήσεις των τμημάτων, γιατί τα έξοδα είναι γνωστά από την αρχή της χρονιάς, πρέπει να μπορεί να χειριστεί την κατάσταση».

Για το τμήμα πλέον πως τα βλέπεις τα πράγματα;

«Θέλω να πιστεύω πως θα μας δοθούν κάποια χρήματα από αυτά. Είμαστε το μοναδικό τμήμα που έχουμε φέρει 11 τίτλους και έχουμε πάει σε έναν τελικό Ευρωπαϊκή διοργάνωσης. Επειδή και η φετινή ομάδα είναι φτιαγμένη για ένα ακόμα νταμπλ, αξίζουμε ανάλογης συμπεριφοράς».

Πιστεύεις πως αυτή τη κίνηση του κ. Γιαννακόπουλου πρέπει να την ακολουθήσουν κι’ άλλοι μέτοχοι στον Παναθηναϊκό;

«Πρέπει να ακολουθήσουν κι’ άλλοι γιατί βλέπουν τα προβλήματα. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι αποδεκτή για να βοηθήσει όλα τα τμήματα να πετύχουν τους στόχους τους».

http://leoforos.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!