tromaktiko: Απάντηση για το "ποια κρίση;"

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση για το "ποια κρίση;"



Ειμαι κατά της γκρίνιας και της μιζεριας αλλα εαν εσενα δεν σου δημιουργησε προβλημα η κριση αυτο δεν σημαινει οτι συμβαινει και στους υπολοιπους!!
Εργαζομαι στα ΜΜΕ ειμαι ανεργος εδω και ένα χρόνο ή καλυτέρα από μισθο 2000€ βρεθηκα με μηνιαιο εισόδημα 550€  και ζω με δανεικα και χωρις να εχω ουτε εξοχικα ούτε αυτοκίνητα!!!!Επισης το ιδιο συμβαινει και στο 70-80% στους γυρω μου!!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!! Και ευχομαι να μην την ....βιωσεις.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κανονικα, δεν θα επρεπε να απαντησω καν, διοτι ο φιλος αναγνωστης που το εγραψε, ειναι προφανως ενας 15χρονος γονος πλουσιας οικογενειας, η μια 20χρονη χαζο-γκομενα (απο αυτες που δημιουργουν μελό στιχακια στο facebook). Βλεπω οτι τελικα, δεν υπαρχουν μονο μιζεροι και απαισιοδοξοι σε αυτον τον κοσμο, υπαρχουν και υπερ-αισιοδοξοι και αφελεις.
Ειμαι φοιτητης 20 ετων, λιγο πιο μεγαλος απο σενα δηλαδη, και στην ηλικια σου ακουγα (και πιστευα) πολλα τετοια, να ειμαι αισιοδοξος, να μην ακουω για μιζεριες, ο κοσμος ειναι ωραιος, κλπ.
Για να σε ρωτησω φιλαρακο μου:
Οταν λογω της κρισης, οι γονεις μου χανουν τα επιδοματα τους, τεχνητο ειναι κι αυτο;;
Γραφεις: "αν σκεφτειτε λιγο παραπανω θα διαπιστώσετε ειστε τυχεροι ολοι σας που ζειτε σε μια ελευθερη χωρα και ο καθενα ς σας κανει οτι θελει"
Oντως, ευχαριστω τη μητερα μου που δεν με γεννησε σε καλυβι στην Ουγκαντα, μην τα θελουμε και ολα. Αλλο αυτο, και αλλο να λες να μην αγχωνομαστε οταν βλεπουμε οτι η ζωη δυσκολευει ολο και περισσοτερο.
Γραφεις: "μου χετε απο 2-3 αυτοκινητα και στανταρ ενα εξοχικο αλλα και 5 πιστωτικες καρτες να κανετε γκλαμουρατες ζωες χωρις να κοιτατε την ουσια"
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ, ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ;;; ΑΝΤΕ ΡΩΤΑ ΕΝΑΝ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ (ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ) ΠΟΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ!!!
Συγνωμη για τη σκληρη γλωσσα, απλα σε βαζω λιγο στο κλιμα του κοσμου μας.
Στα λεει αυτα καποιος που επισης σιχαινεται τα υπερβολικα "μιρλα-γκρινια-που παμε ρε" κλπ, αλλα τα παντα εχουν ενα μετρο.
Ψαξε λιγο πιο περα απο το εξοχικο σου, και προβληματησου, δεν κανει κακο. Σου ευχομαι να χαιρεσαι τα λεφτα σου, και να μην χρειαστει να νοσταλγεις τα 3 αυτοκινητα και τις πιστωτικες σου.
ΞΥΠΝΑ, και οχι, δεν ειναι ολα ομορφα. Ευτυχως η δυστυχως. Ξερω κι εγω να κανω copy-paste τα μελό που βρισκω στο facebook.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!