tromaktiko: Σχετικά με τον ξυλοδαρμό του Κωστή Χατζηδάκη

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Σχετικά με τον ξυλοδαρμό του Κωστή Χατζηδάκη



Παλιά, την εποχή της Βασιλείας στον τόπο μας, οι Βασιλείς είχαν στο θυρεό τους το "Ισχύς μου η αγάπη του λαού" -Αν υπήρχε φυσικά αγάπη ή μισος είναι άλλο θέμα!
Ο λαός μας πλουσιοπάροχα αμοίβει τους βουλευτές μας για τις υπηρεσίες που παρέχουν -είτε καλές είτε κακές. Τώρα όμως άρχισε να τους παρέχει και "σουλτάν μερεμέτι" (ωραίο και αξιόλογο ξυλοφόρτωμα). Και βέβαια δικαιούνται μια τέτοια παροχή -την αξίζουν με τα όλα της (και τα όλα τους).
Είναι θλιβερό ότι χτύπησαν τον Κωστή Χατζηδάκη που είναι ήρεμος, ευπρεπής και ευγενικός άνθρωπος -φυσικά δεν παύει όμως να είναι βουλευτής:άρα εχθρός του λαού στη γενικότερη έννοια με όλα όσα γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται από τους βουλευτές. Άρα το ότι τις έφαγε δεν πρέπει να τον αφορά σαν άτομο αλλά σαν ιδιότητα.
Ισχύς μου η αγάπη του λαού - μπορούν να το πούνε οι βουλευτές μας σήμερα; Μπορούν να κυκλοφορήσουν -πλέον- ελεύθερα χωρίς μπράβους (θαρρείς και είναι νονοί και κακοποιοί...φαντάσου χάλι); Όχι, δεν μπορούν και αυτό είναι μια νίκη τους μικρού απλού πολίτη -αυτού που κατά κράτος έχει ηττηθεί και νιώθει ταπεινωμένος, προδομένος, ξεφτιλισμένος και δυστυχής διότι είναι χωρίς ελπίδα. Αν ένας Χατζηδάκης -ομολογουμένως συμπαθής-δεν θα τολμά πια να περπατήσει, φανταστείτε τον Μέγα (κυριολεξία) και Πολύ (κυριολεξία) Πάγκαλο. Αυτόν τον θρασύ (;) και αλαζόνα, με τα πλείστα όσα άθλια πεπραγμένα, να κυκλοφορήσει αύριο στο Σύνταγμα χωρίς συνοδεία!!! Τι έχει να γίνει...!!! Θα κουρνιάζουν πλέον σαν τα αρπακτικά ζώα στα σπίτια τους και στη φωλιά τους (τη Βουλή) και θα βγαίνουν μόνο για "πλιάτσικο" -έτσι που έκαναν τα πράγματα. Αξίζει να ντρέπονται που είναι βουλευτές.
Ισχύς τους λοιπόν η αηδία που νιώθει γι αυτούς ο λαός (και να δείτε τι θα κάνουν στο μέλλον, σκεφθείτε το λίγο) για να προστατεύονται...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------


ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ.Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ!ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ!ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ!ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ!ΛΙΓΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣXΟΛΗΘΟΥΜΕ.ΑΝΤΕ!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------


Ο Ξυλοδαρμος Χατζηδάκη είναι σκετος χουλιγκανισμός. Εαν πολλαπλασιαστούν αυτά τα φαινόμενα δεν θα πηγαίνει κανεις σοβαρος άνθρωπος στην πολιτική. Θα επικρατήσουν πλούσια κακοποιά στοιχεία που θα συνοδεύονται από ιδιωτικούς στρατούς και θα τρομοκρατούν τούς πολίτες. Την εποχή της παρακμής της αρχαίας Ρώμης είχε γίνει ακριβώς αυτό. Ο περίφημος στρατηγός Λούκουλος είχε ιδιωτικό στρατό κακοποιών , μισθοδοτούμενο από τον ίδιο που τον υπο! λόγιζαν σε περισσότερους από δυο χιλιάδες μπράβους. Αλλά και στην Ελλάδα στο 19ο αιώνα κάθε πολιτικός συνοδευόταν από μπράβους με μαγγούρες, τους λεγόμενους μαγκουροφόρους. Αυτοί που χτύπησαν τον Χατζηδάκη θα τολμούσαν να επιτεθούν στον Βαρδινογιάννη ή στον Μπέο ή τον Μακη Ψωμιάδη?

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

---------------------------------------------------

Σιγά μωρέ το ξύλο που έφαγε. Τον έσπρωξαν λίγο, έφαγε μερικές ξώφαλτσες και δύο γερές που του άνοιξαν την μύτη και το φρύδι. Μετά πασάλειψε τα αίματα σε όλο το πρόσωπο και πήρε και περίλυπο ύφος.
Το ίδιο ύφος (πραγματικό όμως απλά χωρίς αίματα) θα δεις σε όλους τους συνταξιούχους που περιμένου έξω από την Εθνική να πάρουν την σύνταξή των 400 ευρώ.
Θα το δεις στα σούπερ μάρκετ σε αυτούς που μετράν πόσο κάνουν τα ψώνια πριν πανε στο ταμείο, για να βεβαιωθούν ότι τους φτάνουν τα χρήματα.
Σε αυτούς που πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο το πρωί και ξέρουν ότι δεν θα μπορέσουν να τους προσφέρουν ένα ζεστό φαί το μεσημέρι.
Στους απολυμένους που ζουν με δανεικά και σκύβουν το κεφάλι από ντροπή μπροστά στους συγγενείς και φίλους που τους βοηθούν όσο μπορούν.
Ποια είναι πιο σκληρή βία: του Χατζηδάκη ή οι υπόλοιπες? Θα πρεπε να μας το απαντήσουν οι σημερινοί και χτεσινοί και προχτεσινοί 300...
ANΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------------------------

Έχω να κάνω δυο παρατηρήσεις σχετικά με το ξύλο που έφαγε ο Δ. Χατζηδάκης.

Πριν μερικούς μήνες Έλληνας πολίτης πέταξε ένα ... παπούτσι στον πρωθυπουργό το οποίο μάλιστα δεν βρήκε τον στόχο του. Μέσα σε χιλιοστά του δευτερόλεπτου γίνεται "καροτσάκι" και συλλαμβάνεται από αστυνομικούς. Στην περίπτωση του πρώην υπουργού της ΝΔ παρά τον άγριο ξυλοδαρμό του και παρόλο που υπάρχει βίντεο που φαίνονται οι δράστες, έχει περάσει μια μέρα και οι δράστες ακόμα αναζητούνται...και πολύ αμφιβάλλω αν ποτε συλληφθούν.

Παρατήρηση δεύτερη. Πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που αποδεδειγμένα έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις σκανδάλων και μαύρου χρήματος κυκλοφορούν σαν κύριοι άνετα ανάμεσα μας σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Φυσικά κανένας "αγανακτισμένος πολίτης" δεν διανοείται να ακουμπήσει ούτε τρίχα από τα μαλλιά τους.
Στην περίπτωση του πρώην υπουργού της ΝΔ, παρόλο που το όνομά του ουδέποτε είχε σχετιστεί με υπόθεσις σκανδάλων, ξυλοκοπείται άγρια από "αγανακτισμένους πολίτες".
Τυχαία τα παραπάνω; Δεν νομίζω...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------
1 χρόνο άνεργη

εγώ πάλι κύριε Χατζηδάκη μεγαλωμένη με άριστες αρχές από τους γονείς μου και φρόνιμη σε όλη μου τη ζωή γιατί ξαφνικά αισθάνομαι υπέρ της βίας και αυτό το γεγονός να μη με λυπεί καθόλου ? τι μου κάνατε κύριε Χατζηδάκη ?
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

--------------------------------------------------------------


Για των κύριο χατζηδακη της νέας δημοκρατίας,όπου σήμερα άκουσα των κύριο λιάγκα από το ζεστό πρωινό του να λέει ότι των γνωρίζει προσωπικά και είναι από τους εντιμοτέρους πολιτικούς και γενικά καταδίκασε το επεισόδιο.θέλω να πω το έξης κύριε χατσηδακη όταν ήσασταν μικρός δεν σας έλεγαν οι γονείς σας να μην κάνετε παρέα με κακές παρέες γιατί μπορεί να μπλέξετε και εσείς..?εε αυτό έγινε αφού επιλέξατε να ανήκετε σε κόμματα κλέυτων, να αγων! ίζεστε και να υπερασπίζεστε της σάπιες πολιτικές τους τότε θα πληρώσετε κι εσείς και ας μην έχετε φάει ούτε ένα ευρώ.είσαστε και εσείς συνυπεύθυνος για το σημερινό μπάχαλο.περαστικά σας.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

---------------------------------------------------------------


ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥΦΑΓΕ.
ΤΟΝ ΤΑΙΣΑΜΕ, ΤΟΝ ΠΟΤΙΣΑΜΕ, ΤΟΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΜΕ, ΤΟΝ ΤΑΞΙΔΕΨΑΜΕ, Ε ΟΙ ΨΥΛΕΣ ΠΟΥΠΕΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΦΑΓΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΥΧΟΜΕ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ, ΑΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


----------------------------------------------------------------
 Ο φίλος αναγνώστης που μιλάει για προκαταβολές στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_561.html γιατί δε μας λέει το δικό του πόθεν έσχες στη ζωή? Μιλάει ως ο ελληνάρας που φυσικά και ποτέ δεν παρανόμησε, που πάντα απέδιδε όσα έπρεπε στο κράτος, που ζητούσε αποδείξεις ό,τι κι αν έκανε που ποτέ του μα ποτέ του δεν ξεγέλασε κανέναν και τώρα ως γνήσιος μάγκας ελληνας - αθώο πρόβατο μας μιλάει για προκαταβολές?

Άντε και τους δέρνεις μετά τι?Άντε και τους σκοτώνεις σου λέω εγώ.Μετά τι?Θα τα πάρεις ή θα τα πάρω πίσω? Τόσα χρόνια που τους ψηφίζουν τι περιμένανε όλοι? Ο Χατζηγάκης ήταν υπουργός επί ΝΔ σωστά? Ποιος τον ξαναψήφισε και αυτή τη στιγμή είναι βουλευτής?Εγώ πάντως όχι και ίσως και εσύ όχι. Με το να τον δείρεις δεν κάνεις τίποτα.Θα βγουν να καταδικάσουν όλοι την κίνηση αυτός να πει ότι δεν μισεί αυτούς που τον χτύπησαν και πάμε παρακάτω. Αύριο όλοι θα μαστε στη Γλυφάδα να πληρώνουμε 7 ευρώ τον καφέ στην Ερμού να ψωνίζουμε και το καλοκαίρι στη Μύκονο. Αν εμείς δεν αλλάξουμε πάνω στη δική μας διαφθορά θα στηρίζουν τη δική τους.

Η μαγκιά φίλε "δικαστή" και μάγκα είναι να τον κάνεις ξανά φτωχό -αν ήταν ποτέ- και αυτό δε θα γίνει με τη βία σίγουρα. Ακόμα και να τον σκοτώσεις που λέει ο λόγος σου ξαναλέω τα όποια κλεμμένα δε θα τα πάρεις πίσω έτσι. Ναι οι επαναστάσεις οι μεγάλες είχαν και το στοιχείο της βίας όμως εμείς όλοι αυτή τη στιγμή γυρίζουμε γύρω από τον εαυτό μας χωρίς να βρίσκουμε τη λύση και κατηγορούμε όλους τους άλλους χωρίς να κοιτάμε στον καθρέφτη.
Aναγνώστρια

--------------------------------------------------------------------



Αρχικά θέλω να υπενθυμίσω ότι η βία δεν είναι όπλο της δημοκρατίας. Τα αίματα στο πρόσωπο του Χατζηδάκη δεν έδειχναν πολιτισμό και δημοκρατική διαδήλωση αυτό το ασπαζόμαστε όλοι. Όμως κύριοι πολιτικοί και κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, Δημοκρατία δεν είναι τα αίματα που χύνονται στους δρόμους από τα δυστυχήματα λόγω των δρόμων και την έλλειψη σήμανσης. Δημοκρατία δεν είναι να πεθαίνει κάποιος σε ένα ράντζο σε ένα δημόσιο νοσοκομείο γιατί δεν έχει κρεβάτι . Δημοκρατία δεν είναι να αργοπεθαίνουν στα εργοστάσια και τις εταιρίες και να ζούμε μέσα στο φόβο και την ανασφάλεια για 500ευρώ. Δημοκρατία δεν είναι να περιμένουμε για ένα χαρτί στο ΙΚΑ και ένα γιατρό με ραντεβού μετά από τρεις μήνες και να πληρώνουμε 250ευρώ κάθε μήνα για ασφάλιση. Δημοκρατία δεν είναι να σπουδάζουμε με δικά μας λεφτά 20χρόνια και μετά να μην δουλεύουμε. Τη Δημοκρατία της Βίας μας την μάθατε ΕΣΕΙΣ, και από εδώ και στο εξής έτσι θα σας φερόμαστε. Όταν τις προάλλες ψηφίζατε το νομοσχέδιο δεν τα σκεφτήκατε αυτά? Πως πήγατε σπίτι σας και ξαπλώσατε ήσυχα εφόσον είστε συνένοχοι στη φτώχεια και την ανέχεια της χώρας . Αν δεν σας αρέσει η πολιτική να παραιτηθείτε έτσι απλά. Δεν σας θεωρούμε ούτε σοβαρούς ούτε αξιοπρεπής ούτε ικανούς για τίποτα . Όλοι σας λέμε τα 300 λαμόγια. Τα πράσινα τα μπλε τα κόκκινα και ου το καθεξής. Αφού δημοκρατικά σας εξέλεξαν έτσι και δημοκρατικά και κατά απόλυτη πλειοψηφία περάσατε το νομοσχέδιο. Άρα είστε ΑΛΗΤΕΣ με βάση το δημοκρατικό νόμο της πλειοψηφίας. Ολοι οι πολιτικοί έτσι θα αντιμετωπίζονται απο εδω και στο εξής. Σειρά έχουν οι δημοσιογράφοι που παίζουν ότι τους προστάζει το Μαξίμου και η Ρηγίλλης.
Μην τολμήσετε να περπατήσετε στο δρόμο. Να νοιώθετε φυλακισμένοι όπως νοιώθουμε και εμείς στη δουλεία μας και στα σπίτια μας.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

--------------------------------------
Όλα τα λεφτά είναι στο βλέμμα του...Ο τύπος πραγματικά ΔΕΝ το πιστεύει ότι τις άρπαξε. Νομίζουν ότι μια ζωή θα τη βγάζουν καθαρή...Μετά από τα επαναλαμβανόμενα 'παραλίγο να τις φάει' πριν από λίγους μήνες (Κακλαμάνης, Δούκας, Βουλγαράκης, Σιούφας κλπ) επιτέλους κάποιος τις έφαγε ! Ο λόγος : ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, γι αυτό ο κόσμος πήρε το δίκιο στα χέρια του...Κλειστείτε σπίτια σας κωλόπαιδα και μην ξεμυτίζετε !!! Τρομοκρατία και οικονομική σκ! λαβιά εσείς ενώ μενετε επί 30 χρόνια ατιμώρητοι ; ΞΥΛΟ ΕΜΕΙΣ !!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
Aναγνώστης

-----------------------------------


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!