tromaktiko: Μείωση βασικού μισθού!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Μείωση βασικού μισθού!



Ζήτω το μνημόνιο. Καθιστε στο καναπέ και ξεκουραστείτε. Έχετε χρόνο μέχρι να πεθάνετε από την πείνα.
 Μην στεναχωριέστε δεν έγινε και τίποτα! Και τι έγινε που θα παίρνεται 740 ευρω το ανώτερο ? Εξάλλου εσείς διαμαρτυρηθήκατε με την αποχή στις εκλογές δε χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο! Την πείνα την αντέχετε δε πειράζει το ΠΑΣΟΚ να είναι καλά!
Η αποχή έδωσε το μήνυμα στον πρωθυπουργό, φοβήθηκε τόσο που κόβει το βασικό μισθό και στον ιδιωτικό τομέα.
Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε ! Βγείτε στο δρόμο ρε!!!!!
Ξυπνήστε τώρα γιατί δεν υπάρχει αύριο. Πάρτε με τις πέτρες τους αλήτες που ψηφίσαν το μνημόνιο και μας πούλησαν! Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας!
Όλη η Ευρώπη έχει ξεσηκωθεί. Εμείς κοιμόμαστε. Ξεσηκωθείτε τώρα μην ακούτε τους πουλημένους συνδικαλιστές ,μην ακούτε τους πολιτικούς, πια δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα! Όλοι έξω από τη βουλή . αποκλείστε τη να μην μπορεί κανένας να μπει μέσα! Αποσύρατε τις καταθέσεις σας τώρα από τις τράπεζες και μην πληρώνετε τίποτα ! Όχι άλλα λεφτά στους αλήτες του ΔΝΤ!
ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ !!!!!!!!! ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΙΣ ΓΕΣΕΕ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΜΑΧΙΑΣ  ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ –ΜΜΕ- ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ! Η ΞΥΠΝΑΤΕ Ή ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!