tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Το σημερινό κουπόνι



Μεγάλο το ενδιαφέρον του σημερινού προγράμματος στο οποίο κυριαρχεί το Γιουρόπα Λιγκ, όπου τα περιθώρια για πολλές ομάδες έχουν στενέψει μιας και θέλουν απαραίτητα βαθμό ή βαθμούς για να πάρουν την πρόκριση. Δε λείπουν τα φαβορί, αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr.


Πολύ δυνατά στηρίγματα η Μέταλιστ, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι που είναι ανώτερες και θέλουν τους βαθμούς της νίκης. Πιέστηκε έντονα το διπλό της Γιουβέντους που δεν έχει περιθώρια για απώλειες.

Μεγάλες πιέσεις δέχτηκε η τιμή της Γιουνγκ Μπόις που φιλοξενεί την Στουτγάρδη, η οποία δεν έχει βαθμολογικό άγχος σε αντίθεση με τους Ελβετούς, η απόδοση των οποίων έπεσε και στο 1.75. Το δεύτερο σημείο της ημέρας που δέχεται πίεση είναι το διπλό της Γιουβέντους που αντιμετωπίζει τη μαχητική Λεχ Πόζναν και δεν έχει περιθώριο ούτε για ισοπαλία. Η τιμή της ιταλικής ομάδας υποχώρησε και στο 2.00.

Η Ζενίτ έχει εξασφαλιστεί σε αντίθεση με την Αντερλεχτ που θέλει αποτέλεσμα ακόμη και τη νίκη. Ο άσος άνοιξε στο 1.85 και στη συνέχεια κινήθηκε προς το 2.00. Αμφίρροπη η αναμέτρηση της Χάιντουκ με την ΑΕΚ με το νικητή να διατηρεί τις ελπίδες πρόκρισης. Φαβορί είναι οι Κροάτες σε απόδοση κοντά στο 2.30 και με τις τάσεις να είναι πτωτικές.

Περισσότερο θέλει τη νίκη η Σαμπντόρια που υποδέχεται την Αϊντχόφεν με τον άσο στο 2.40 και στο 2.30, ενώ αμφίρροπο είναι και το παιχνίδι της Οντένσε με την Χετάφε με την τιμή των γηπεδούχων να υποχωρεί προς το 2.55 από το αρχικό 2.60.

Πιέστηκε η απόδοση της Γάνδης προς το 1.80 στο ματς με την Λέφσκι και η έκβαση του είναι καθοριστική για τις δύο ομάδες. Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας υποδέχεται τη Λιλ σε έναν αγώνα, όπου μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς έχουν οι Γάλλοι, ενώ προβάδισμα δίνουν οι αγορές στη φιλοξενούμενη Μπάγερ Λεβερκούζεν με το διπλό να παίζει στο 2.20.

Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις από το Σαμπιονά περιλαμβάνει το πρόγραμμα στη σύνθεση του. Η φορμαρισμένη Μαρσέιγ υποδέχεται τη Ρεν σε τιμές κοντά στο 1.65 και στο 1.60, ενώ δυσκολίες παρουσιάζει το ματς της Βαλενσιέν με την υπολογίσιμη Σεντ Ετιέν.

Στο ιταλικό Κύπελλο Η Μπάρι θα υποδεχτεί τη Λιβόρνο και τις αγορές να υπολογίζουν τους φιλοξενούμενους και τον άσο να φτάνει στο διαδίκτυο και πάνω από το 1.90. Τέλος, στον πρώτο τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα η υποβιβασμένη Γκοϊάς θα υποδεχτεί την Ιντεπεντιέντε με τις αγορές να υπολογίζουν τη δύναμη της έδρας. Ο άσος άνοιξε στο 2.00 και στη συνέχεια υποχώρησε και στο 1.90.

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!