tromaktiko: Σχετικά με την Τρομοκρατία στην Ελλάδα

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Σχετικά με την Τρομοκρατία στην Ελλάδα



Θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα της τρομοκρατίας και εγώ...
Συμφωνώ με το φίλο που έγραψε το άρθρο 'μη μασάτε'και θα ήθελα να πω και εγω τη γνώμη μου.Καταρχήν οι δημοσιογράφοι για χαζούς μας περνάνε? Πριν τις εκλογές είχαμε όλως τυχαίως τα φακελάκια βόμβες και δήθεν μετα τους πιάνανε.Το καλοκαίρι λίγο καιρό πριν ψηφιστεί το ασφαλιστικό σκοτώθηκε ένας αθωώος συνάνθρωπός μας στο Υπ.Προστασίας του Πολίτη.Ερχόμαστε τώρα πριν τις αυριανές διαδηλώσεις για τον Γρηγορόπουλο και ανακαλύψανε γιάφκες.Δήθεν λέει αποτρέψανε αυριανό χτύπημα.
Ποιά τρομοκρατία? Αφού οι περισσότεροι του συστήματος έιναι δικόι σας είναι.Τους χρησιμοποιέιτε όποτε σας συμφέρει.Μα καλά τους τρομοκράτες οι μυστικές υπηρεσίες δεν τους εκπαιδεύουν? Αυτοί τους φτιάχνουν η CIA και πάει λέγοντας. Όποτε θέλουν τους πιάνουν και όποτε θέλουν τους χρησιμοποιούν για δικά τους οφέλη. Και μια απορία όλοι αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι γιατι δεν πιάνονται ποτέ.Γιατί ποτε δεν μάθαμε ποιοί είναι η δεν σας βολεύει μήπως? όλο τα ίδια και τα ίδια ποιοί είναι τελικά?
Αυόί που δολοφόνησαν τα 4 άτομα στη τράπεζα γιατί δεν πιάστηκαν ακόμα και ποιοί ήταν αυτοί? Όπως επίσης και αυτοί που ρήμαξαν όλη την Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2008 τιμωρήθηκε κανείς? φυσικά και όχι αφού τους χρειάζεστε και σας συμφέρει αυτό έτσι υποθέτω μα δεν εξηγείται αλλιώς.
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝΕ ΛΑΟΥΣ,ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!