tromaktiko: Aπάντηση "Σχετικά με τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ"

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Aπάντηση "Σχετικά με τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ"



Τι ειναι αυτα που λετε κυριοι. Ειστε σοβαροι. Θελετε να μου πειτε οτι εγω πριν 2 χρονια που διαβαζα καθημερινα και εκανα ολη αυτην την προσπαθεια για να γραψω 18000 και να περασω Μηχανολογος..
(και καθε ενας που εκανε οποιαδηποτε αξιοπρεπη προσπαθεια για να περασει σε ενα Α.Ε.Ι.) θα εχω την ιδια μοιρα με αυτον που εβγαλε 12000 που σημαινει οτι εκεινη την χρονια το μονο που εκανε ηταν πηγαινει στους χορους των τριγυρω σχολείων. Δεν ειστε καλα μου φαινεται. Και οσο γι'αυτα που λετε για τα μαθηματα και το επιπεδο, εχω κανει συζητησεις με παιδια που σπουδαζουν ΤΕΙ Μηχανολογιας και εβλεπα (προφανως λογο της τεμπελιας στην χρονια της 3ης λυκειου) τρομερα κενα σε βασικα θεματα φυσικης, μαθηματικων και καθε ειδους βασικων γνωσεων που ειναι τα θεμελια για εναν μηχανικο οποιουδηποτε ειδους (παραδειγμα που προφανως ισχυει σε καθε σχολη που απαιτει βασικες γνωσεις του λυκειου). Και οσο γι αυτο που λετε κυριοι για τους "τουριστες" φοιτητες, στα υψηλα πανεπιστημια ειναι τοσοι οσοι και οι φοιτητες με πανεπιστημιακο επιπεδο μορφωσης σε ενα ΤΕΙ, δηλαδη λίγοι που δεν μπορουν να αντιπροσωπεύουν το συνολο. Γι αυτο σας παρακαλω σταματηστε να τα ισοπεδώνετε ολα με τις παραλογες απαιτήσεις σας.
Αναγνωστης
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΤΑ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ (ΦΥΣΙΚΟΣ ) ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΕΤΥΧΕ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΩ , ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΕΙ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ.Η ΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/20 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΜΗΜΑ ΑΕΙ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΜΗΧΝΟΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ, ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ! ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Και στα ΙΕΚ μηχανολογίας το επίπεδο είναι ίδιο με του ΤΕΙ μηχανολογίας και του Πολυτεχνείου. Και στο Τεχνικό Λύκειο είναι ανώτερο...
Θα μας τρελλάνετε ??
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!