tromaktiko: Λαμία: Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα στο κέντρο της πόλης...

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Λαμία: Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα στο κέντρο της πόλης...



Αν το τροχαίο είχε γίνει λίγη ώρα πριν, θα είχε γίνει "μακελειό" στη διασταύρωση των οδών Ροζάκη Αγγελή και Αμαλίας στη Λαμία
Σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα εμπορικά σημεία της πόλης, έξω ακριβώς από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και στη συνέχεια έπεσαν πάνω στο πεζοδρόμιο και στη βιτρίνα του πολυκαταστήματος.
Όπως έλεγαν στο LamiaReport αυτόπτες μάρτυρες, αν το τροχαίο είχε γίνει πριν τις 2 το μεσημέρι, σίγουρα θα θρηνούσαμε θύματα. Ευτυχώς την ώρα εκείνη δεν υπήρχαν πεζοί στο πεζοδρόμιο και είχαν φύγει πριν από λίγα λεπτά οι κοπέλες που έφτιαχναν τη βιτρίνα από μέσα. Επίσης από θαύμα σώθηκαν και οι οδηγοί, αφού η βιτρίνα του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ δεν έπεσε πάνω τους, γιατί όπως μας είπε ο επαγγελματίας, που τοποθέτησε τα τζάμια, ήταν triplex 8άρι και παρά τη δυνατή σύγκρουση άντεξε. Αν οι τζαμαρίες κατέρρεαν θα "έσφαζαν" κόσμο όπως μας είπε χαρακτηριστικά.

Το τροχαίο έγινε στις 2.30΄το μεσημέρι, όταν ο 44χρονος οδηγός από την Αθήνα με το ασημί chevrolet παραβίασε το stop της Ροζάκη Αγγελή και έπεσε με δύναμη πάνω στο mini cooper που κατέβαινε κανονικά την Αμαλίας και οδηγούσε 34χρονη Λαμιώτισα . Τα δύο αυτοκίνητα κατέληξαν στη βιτρίνα κόβοντας μάλιστα και το κολωνάκι στο πεζοδρόμιο.
Στο mini cooper εκτός από την οδηγό, επέβαιναν τα δυο μικρά της ανηψάκια, που ευτυχώς τα είχε δεμένα με ζώνες ασφαλείας και δεν τραυματίστηκαν, αλλά έπαθαν ισχυρό σοκ. Ο 44χρονος οδηγός είπε στο LamiaReport ότι δεν είδε το stop, γιατί η πινακίδα δεν ήταν καθαρή και επιπλέον ήταν μαζί με άλλες και μπερδεύτηκε. (φώτο)

Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά ότι στις διασταυρώσεις πρέπει να προσέχουμε και φυσικά να μην τρέχουμε, γιατί φανταστείτε τι θα γινόταν αν στο πεζοδρόμιο περπατούσαν αμέριμνα παιδιά ή χάζευαν τη βιτρίνα.
LamiaReport.gr




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!