tromaktiko: Σχετικά με "Πορεία ενστόλων κόντρα στο Μνημόνιο"

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Σχετικά με "Πορεία ενστόλων κόντρα στο Μνημόνιο"



Αφου ο κοσμος ρωταει, ας παρει και την απαντηση του. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_6896.html
1. Η ενστολη διαμαρτυρια του προσωπικου των Σωματων Ασφαλειας ειναι παντα ειρηνικη καθως καθε αλλη περιπτωση θα θεωρειται σαν πορεια - διαδηλωση και αυτοματα λογω του Συνταγματος θα χασουν τη δουλεια τους.

2. Οι υπηρετουντες στα Σωματα Ασφαλειας ΔΕΝ επιτιθονται στους συναδελφους τους επειδη αυτοι ειναι απεναντι τους. Καταλαβαινουν γιατι ειναι απεναντι τους και δεν βλεπουν τη στολη σαν κοκκινο πανι για τις ενεργειες που αλλοι ειναι υπευθυνοι.

3. Να υπενθυμισω οτι ΜΙΑ φορα πηγε να μπει ομαδα αντιπροσωπων σε Υπουργειο και οι τοτε διμοιριες εριξαν και χημικα και ξυλο στους συναδελφους τους γιατι αυτες τις εντολες ειχαν (και αν θυμαμαι καλα απο καποιον κυριο που τωρα ειναι υπευθυνος ασφαλειας μεγαλης ομαδας της Ελλαδας)

4. Να συμμετασχουν τα Σωματα Ασφαλειας ΜΑΖΙ με τους διαδηλωτες σε πορεια? Ονειρευομαστε μαλλον. Ακομα και στη ΔΕΘ που πηγε να γινει αυτο, τα Σωματα Ασφαλειας που ηταν ΜΑΖΙ με τους διαδηλωτες, κυνηγηθηκαν απο τους ιδιους τους διαδηλωτες επειδη αυτοι φοραγαν στολη!!! Στην ιδια πορεια, για τα ιδια δικαιωματα και ετρεχαν να καλυφτουν επειδη φοραγαν στολη...

5. Δυστυχως σε μεγαλυτερες πορειες δε γινεται να υπαρχει κοινη πορεια διαδηλωτων και Σωματων Ασφαλειας για εναν ακομα λογο. Βλεπετε οταν οργανωνεται μια πορεια (σαν την σημερινη) , οι αστυνομικοι λογου χαρη ειναι ολοι τους μετρα στην πορεια αυτη ή επιφυλακη στα τμηματα τους ή οπου αλλου εχει επεισοδια (πχ Κερατεα, γηπεδα, μεταγωγες).

6. Κατι τελευταιο που σιγουρα θα προκαλεσει πολλους να απαντησουν εντονα.
Ακουω συχνα να λεει ο κοσμος "αν δεν του αρεσουν οι διαταγες αυτες και η κατασταση που επικρατει, να σηκωθει και να φυγει".
Και μου γενναται το εξης ερωτημα.
Αυτος που το λεει αυτο, ειναι ευχαριστημενος απο τη δουλεια του? Αν οχι, γιατι διαμαρτυρεται για τους κλεφτες πολιτικους μας και τα αφεντικα αλλα δε φευγει απο τη δουλεια του που μπορει να δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ για 750 ευρω? Μηπως γιατι αν φυγει, δε θα εχει να φαει? Θα παει καπου αλλου που και παλι τα ιδια θα παθαινει και παλι?

Παιδια ξυπνατε. Μας θελουν να τσακωνομαστε για να κανουν τις δουλειες τους.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!