tromaktiko: ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ Α.Ε.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ Α.Ε.



Δυστυχώς κάποιοι "ευαίσθητοι" συνεχίζουν να κατηγορούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του κέντρου, συνεπικουρούμενοι βέβαια απο τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ .
Δεν μας αναγνωρίζουν την επιθυμία μας για καλύτερη ποιότητα ζωής (κάτι που βέβαια και το αντιλαμβάνονται και το κατανοούν για τους παράνομους μετανάστες). Θεωρούν άραγε ότι άνθρωποι της 3ης ηλικίας που αποτελούν πια την πλειοψηφία των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής φτωχοί στην πλειονότητά τους τρελάθηκαν ξαφνικά και κατεβαίνουν στους δρόμους; Δεν είδα κανένα "ευαίσθητο" απο την Κηφισιά τη Βούλα την Αγία Παρασκευή το Χαλάνδρι (αλήθεια μια που αναφέραμε το Χαλάνδρι αληθεύει ΝΑΙ Η ΟΧΙ ότι όταν εμφανίστηκε ένας αστεγος που κοιμόταν στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου κάποιος απο τους "ευαίσθητους" κατοίκους του έφτασε να τηλεφωνήσει στον πρώην υπουργό ΠΡΟ ΠΟ για να "διευθετήσει" το θέμα;) να έρχεται να μείνει στην περιοχή.
Μήπως δεν βρίσκει φτηνό σπίτι; Με 100.00 € βρίσκει κανείς νεόδμητο 4άρι με θέση για παρκάρισμα - αποθήκη - κήπο.
Γιατί κάποιος που ζεί στο Κολωνάκι δεν ΄ερχεται να μείνει στον Άγιο Παντελεήμονα;

Γιατί κάποιος που ζεί στην Κηφισιά δεν ΄ερχεται να μείνει στο Ζεφύρι και στη Ζοφριά ;
Τι διαφορά έχει; Μήπως η μόνη διαφορά είναι οι άνθρωποι που ζούν εδώ;
Αφού εσείς δεν θέλετε να ζήσετε μαζί τους γιατί έχετε την απαίτηση να ζήσουμε εμείς;
Μήπως τρομάζετε στην ιδέα ότι μπορεί αύριο μεθαύριο να βρίσκονται και μέσα στα δικά σας σπίτια και προσπαθείτε με τις φωνές σας και τις πολιτικές διασυνδέσεις πού έχετε να καταπνίξετε τον αγώνα των κατοίκων ώστε να τους γκετοποιήσετε σε στεγανές περιοχές για να μην διασπαρούν και μολύνουν τις "καθαρές" περιοχές σας.
Μήπως ο "ανθρωπισμός" και η "ευαισθησία" σας περιορίζονται στο να δίνεται 10 λεπτά στους Πακιστανούς στα φανάρια και στο να γραφεστε στα "αντιρατσιστικά" forum του facebook;
Μήπως τελικά είστε υποκριτές αφου κατηγορείτε τους άλλους για αυτό που εσείς δεν μπορείτε να αντέξετε;
Μην στεναχωριέστε όμως με τις 300.000 παράνομους που μπαίμουν στην χώρα κάθε χρόνο και το 1.000.000 που βρίσκεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ εδ'ω είναι θέμα λίγου χρόνου να αναγκαστείτε και εσείς να συμβιώνετε μαζί τους
Και τότε να δούμε την "Ευαισθησία" σας
Τότε να δούμε



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!