tromaktiko: Παράνομες χωματουργικές εργασίες στον Υμηττό τώρα!

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Παράνομες χωματουργικές εργασίες στον Υμηττό τώρα!



Aυτήν την ώρα γίνονται εργασίες με μπλουλντόζες στην περιοχή των αστυνομικών στην Ηλιούπολη. Και μιλάμε για μέσα στο βουνό του Υμηττού που είναι μία από τις πιο ευαίσθητες και ταλαιπωρημένες περιοχές της Αττικής. Ομάδες Δίας διενεργούν ελέγχους σε περαστικούς για να αποτρέψουν να πλησιάσει οποιοσδήποτε, ενώ καλα κρυμμένο ένα ασφαλίτικο της αστυνομίας μέσα ασε δέντρα επιτηρέι την όλη επιχείρηση.

Να μην ξεχνάμε ότι σε ακριβώς αυτό το σημείο που βρίσκονται οι πυλώνες της Δεή και η μετακομιδή των σκουπιδιών όλης της Ηλιούπολης ( και όλα αυτά μέσα στο βουνό του Υμηττού που έχει μπετοποιηθεί) και που τώρα γίνονται οι εργασίες με μπουλντόζες, φέτος το καλοκαίρι κάποιοι βάλανε φωτιά! Με αποτέλεσμα να σωθούν τελευταία στιγμή τα λιγοστά δεντράκια της περιοχής.
Επίσης με τους νοτιάδες που φυσάνε όλη η μπόχα από τα σκουπίδια πηγαίνει στα σπίτια των κατοίκων που αναγκάζονται και κλείνουν τα τζάμια! Μικρά παιδιά έχουν πρόβλημα με το αναπνευστικό ( άσθμα). Και ας μην ξεχνάμε τους τεράστιους πυλώνες της Δεη που εκπέμπουν μια τρομερή ακτινοβολία! Η τοπική εξουσία για ακόμη μία φορά δείχνει το σκληρό της πρόσωπο σε βάρος των κατοίκων. Δεν υπάρχει φορέας διαχείρισης του φυσικού μας πλούτου να σταματήσει τώρα τις εργασίες στο βουνό του Υμηττού?

Έλεος πια!
Ας μας βοηθήσει κάποιος.
Καταγγελία κατοίκου Ηλιούπολης,
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!