tromaktiko: Σχετικά με "Για σένα ένα ευχαριστώ"

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Σχετικά με "Για σένα ένα ευχαριστώ"



Δεν το περίμενα να ασχοληθείτε αφού ήταν προσωπικό αλλά ευχαριστώ για τις συμβουλές πολύ.

Στο παιδί που μου απάντησε πρώτος έχω να πω ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμη να αντιμετωπίσω το κορίτσι γι'αυτο και δεν επιδιώκω να τη συναντήσω.
Αν την πετύχω κάπου φάτσα με φάτσα φυσικά και θα εξηγηθώ σαν άντρας έστω και κατόπιν εορτής. Αν αυτό δε γίνει, σε λίγο καιρό πιστεύω να είμαι έτοιμος να σηκώσω το τηλέφωνο, να έχει χαλαρώσει λίγο κι αυτή γιατί δεν έχει περάσει και τόσο καιρός και το πιο πιθανό είναι να με δείρει.
Από ξερόλες...δίκιο έχεις, άλλο τίποτα. Επίσης, αν αντιδρούσαμε όλοι με τον ίδιο τρόπο θα ήμασταν ολόιδιοι. Δεν είμαστε. Πχ η δική μου στάση αναμονής τώρα μπορί να θεωρηθεί αναισθησία η αδιαφορία ενώ είναι απλώς ντροπή και το σκέφτομαι κάθε μέρα.
Στην κοπέλα που απάντησε...αχ...
Δεν είμαι ο μοναδικός μ....κας και το ξέρω.
Όπως και εσείς οι γυναίκες δεν είστε όλες ίδιες, ανάμεσά σας κυκλοφορούν και αναίσθητες και συμφεροντολόγες και π......ες, όλοι οι άντρες συμφωνούν.
Απάντησα παραπάνω γιατί δεν κάνω ακόμα κίνηση, εσείς οι γυναίκες έχετε ένα καλό/κακό, ότι νιώθετε το λέτε επί τόπου,όταν θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάτι το λέτε επί τόπου, όλα τα κάνετε αμέσως. Εμείς είτε από αμέλεια, είτε από βαρεμάρα, είτε από ντροπή όπως εγώ, το αφήνουμε να ξεχαστεί η το αναβάλλουμε, αλλά κάποτε το κάνουμε. Μπορεί και ο δικός σου να ειναι στη φάση τη δική μου. Δε σημαίνει ότι δεν έχει τύψεις η οτι κοιμάται καλά το βράδυ ή ότι δε σε σκέφτεται. Αν είναι έτσι,θα το βρει από το Θεό, μην ανησυχείς. Και αμα τον δεις φτύστον στη μούρη (εγώ είμαι έτοιμος και γι αυτό, μη σου πω θα με ανακουφίσει).
Να ξέρεις όμως ένα πράμα, εμείς ο άντρες τον κάνουμε το διαχωρισμό μας ανάμεσα στις Κυρίες και τις Αλλες. Και αν μας χρειαστεί ποτέ μια Κυρία που πέρασε από τη ζωή μας θα τρέξουμε. Αν μας χρειαστεί καμια π...να που επίσης υπήρξαμε ζευγάρι ΔΕ θα τρέξουμε. Και με την Κυρία μπορεί κάποτε να ξανασμίξουμε και να την έχουμε βασίλισσα. Με την άλλη όμως ποτέ. Οπότε εσείς οι κοπέλες μην κλαίγεστε ότι εμείς γουστάρουμε τις τσούλες. Ενα καλό κορίτσι σημαίνει πολλά ακόμα και για το χειρότερο καθίκι και νομίζω τα περισσότερα αρσενικά εδώ μέσα συμφωνούν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!