tromaktiko: Απάντηση σχετικά με την Ντόρα: "Προτίμησε τη δόξα του Στρατηγού από την αφοσίωση του απλού στρατιώτη"

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση σχετικά με την Ντόρα: "Προτίμησε τη δόξα του Στρατηγού από την αφοσίωση του απλού στρατιώτη"



ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ...
 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ "ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟΣΟ ΖΟΡΙ ΚΑΠΟΙΟΙ....
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΩΣ Ο ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ - ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ( ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΘΕΟΔΩΡΑ ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ...), ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑΣ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ 12ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ....
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ,ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΊΤΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ,ΘΕΩΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΙΜΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝ.
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ :
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας πρότεινε τη μεταφορά 100 εκ. Ευρώ από το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ προκειμένου να αυξηθεί το ΕΚΑΣ
Πρόταση «βόμβα» από την Ντ. Μπακογιάννη. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας πρότεινε τη μεταφορά 100 εκ. Ευρώ από το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ προκειμένου να αυξηθεί το ΕΚΑΣ.
Η κ. Μπακογιάννη τοποθετήθηκε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όπου συνεχίζεται η συζήτηση για τον προϋπολογισμό και πρότεινε την αύξηση του ΕΚΑΣ κατά 150 εκ. Ευρώ.
Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη πρότεινε και συγκεκριμένους «κωδικούς» από τους οποίους θα προέλθουν τα χρήματα. Συγκεκριμένα πρότεινε τη μεταφορά 100 εκ. Ευρώ από το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ με αντίστοιχες περικοπές στους κρατικούς σταθμούς, περικοπές στο κονδύλι της Βουλής κατά 10 εκ. Ευρώ, μειώσεις στις επιχορηγήσεις των κομμάτων αλλά και «μαχαίρι» στο αυξημένο τέλος αλληλεγγύης στις συντάξεις πολιτικού χαρακτήρα, όπως είναι οι βουλευτικές.
Η κ. Μπακογιάννη ζήτησε και πάλι τον περιορισμό του Δημοσίου κατά 1/3 αλλά και τη μείωση των φορολογικών συντελεστών. Στην επιτροπή τοποθετήθηκε και η αρχηγός της ΔΗΣΥ Ντόρα Μπακογιάννη η οποία έκανε λόγο για έναν πολύ κρίσιμο προϋπολογισμό.
Η κ. Μπακογιάννη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά '' οι αντιμνημονιακοί τόνοι έχουν πέσει και η άποψη για μηδενισμό του ελλείμματος ξεχάστηκε σε ένα ντουλάπι της Ρηγίλλης και θα μείνει εκεί ενόψει της μετακόμισης στη Συγγρού’’.
ΑΚΟΜΗ
Τέσσερα κρίσιμα ζητήματα έθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη στη συνάντησή της με τον Όλι Ρέν
Ντόρα Μπακογιάννη: Όχι σε νέα αύξηση του ΦΠΑ, ας ανοίξει διάλογος για ένα πιο φθηνό Ευρώ.
Η πρόεδρος του κινήματος “Δημοκρατική Συμμαχία” Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη συνάντησή της με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Οι Έλληνες κάνοντας μεγάλες θυσίες, καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου η χώρα μας να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση. Έθεσα στο κ Όλι Ρεν τέσσερα πολύ κρίσιμα ζητήματα που συνδέονται με την επιτυχία της προσπάθειας αυτής.
1. Η δημοσιονομική προσαρμογή θα πρέπει να στηριχθεί, μεταφέροντας μεγαλύτερο βάρος αυτής της πολιτικής , στην περικοπή της δαπάνης και της σπατάλης του δημόσιου τομέα και πολύ μικρότερο στα έσοδα και σε νέες φορολογικές επιβαρύνσεις. Οι παραγωγικές δυνάμεις δεν αντέχουν νέους φόρους. Κυρίως η αγορά δεν αντέχει νέα αύξηση του ΦΠΑ γιατί το μόνο που θα πετύχει είναι περαιτέρω επιβάρυνση των οικογενειακών προϋπολογισμών. Αντίθετα θα πρότεινα έστω και μια μικρή μείωση κατά 1 μονάδα, που θα έδινε ψυχολογικά τουλάχιστον ώθηση στην αγορά
2. Η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της χώρας μας, αλλά και ολόκληρου του νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, περνά και μέσα από την αλλαγή στρατηγικής της ΕΚΤ γύρω από το θέμα του σκληρού ευρώ. Ο διάλογος αυτός πρέπει να ανοίξει, αν θέλουμε η ευρωζώνη να αποφύγει τα χειρότερα. Και στο πνεύμα του ευρωπαϊκού συμβιβασμού, ο νότος να προσφέρει περισσότερη δημοσιονομική πειθαρχία και βαθιές διαρθρωτικές αλλαγές και ο βοράς ένα φθηνότερο ευρώ.
3. Η επιμήκυνση της αποπληρωμής του δανείου είναι ένα θετικό βήμα, όμως πιο σημαντικό από τη διάρκεια της επιμήκυνσης είναι το θέμα του ύψους του επιτοκίου. Επιτόκια που αγγίζουν το 6% απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν λογικά και δεν τα αντέχει η ελληνική οικονομία. 4. Προκειμένου να τονωθεί η ρευστότητα της αγοράς και η δημιουργία θέσεων απασχόλησης είναι σημαντικό να συμφωνήσουμε σε ένα νέο πιο ευέλικτο μοντέλο χρηματοδότησης από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ, έτσι ώστε η Ελλάδα να παίρνει τα χρήματα που δικαιούται γρήγορα, χωρίς τις εξοντωτικές καθυστερήσεις που ισχύουν σήμερα
Η Δημοκρατική Συμμαχία για τις ΔΕΚΟ
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία», Γιάννης Οικονόμου έκανε την Πέμπτη (9/12) την ακόλουθη δήλωση:
«Ο κομματισμός οδήγησε στην τερατογένεση των σημερινών σπάταλων και αναποτελεσματικών ΔΕΚΟ, με τεράστια ευθύνη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλων όσοι υιοθέτησαν τη λογική του συντεχνιακού συνδικαλισμού.
Τώρα η κυβέρνηση προωθεί αποσπασματικές κινήσεις αδιάκριτης ισοπέδωσης των μισθών και...
τεχνητής ομοιομορφίας προς τα κάτω, που θα καταλήξουν σε μια άλλου είδους τερατογένεση.
Εμείς πιστεύουμε ότι η μόνη λύση είναι οι παρεμβάσεις στις ΔΕΚΟ να αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης μεταρρύθμισης, έτσι ώστε, μέσα από ένα πρόγραμμα ριζικών αποκρατικοποιήσεων, να λειτουργήσουν επιτέλους οι στρατηγικοί τομείς που καλύπτουν οι ΔΕΚΟ, με ισχυρή μεν κρατική εποπτεία, αλλά με πραγματικά ιδιωτικο-οικονομικά κριτήρια και σε συνθήκες ελεύθερου ανταγωνισμού».
ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ Η ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΟ Η ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!