tromaktiko: Μήπως … και οι διαιτητές παίζουν στοίχημα?

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Μήπως … και οι διαιτητές παίζουν στοίχημα?



Επειδή έχει ο διάολος  πολλά ποδάρια, και επειδή στο ελληνικό μπάσκετ καλύπτονται τηλεοπτικά ελάχιστοι αγώνες , ενώ θα έπρεπε όλοι... για να δούμε κάνα στιγμιότυπο, στο κλειστό των Ιλισίων υπήρχε ερασιτεχνική κάμερα.

Δείτε την επίμαχη φάση (που ο παίκτης του Πανιωνίου χάνει την μπάλα 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ ο Πανιώνιος προηγείται με ένα πόντο,  κάνει φάουλ  μπροστά στον διαιτητή αλλά αυτός δεν το «βλέπει») που προκάλεσε την οργή των φιλάθλων και την μετέπειτα επέμβαση των ΜΑΤ  γιατί έγινε χαμός  μέσα στο γήπεδο καθώς  ακόμα και μετά τον αγώνα στους γύρω δρόμους υπήρξαν επεισόδια με μολότοφ! Απαράδεκτα δηλαδή πράγματα ( που μπορεί να προκαλέσουν τον τραυματισμό αθώων) που  όμως κάποιοι επαγγελματίες διαιτητές  δίνουν την αφορμή να συμβούν!
Η μήπως να πούμε επαγγελματίες παίκτες στοιχήματος;;; Δεν το κοιτάει και λίγο η πολιτεία, γιατί σε αγώνες μπάσκετ πολλά παράξενα συμβαίνουν….! Πρόσφατο το παράδειγμα του διαιτητή ποδοσφαίρου  από την Βόρεια Ελλάδα που βρέθηκαν κάποια εκατομμυριάκια ευρωπουλάκια στον λογαριασμό του!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!