tromaktiko: Σχετικα με "ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΥΛΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ"

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Σχετικα με "ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΥΛΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑ"



Από την ώρα που το είδα μου έχουν γυρίσει τ'άντερα.
Δεν τρελαίνομαι για τα σκυλιά και τα κατοικίδια γενικότερα, αλλά και ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΟΧΛΩ, ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ.... Ίσα ίσα τα λυπάμαι και πολλές φορές τα ταίζω ανεξάρτητα από το αν τα θέλω μες το σπίτι μου η όχι.
Αυτός ο αλήτης όμως,δεν έχει σχέση με φιλόζωους η όχι, αλλά με το ΚΟΙΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ όπως πολύ σωστά έγραψαν και άλλοι.
Ξέρω πολλούς μη-φιλόζωους, ΠΟΤΕ όμως δεν έχουν ούτε καν κλοτσήσει ζώο, περιορίζονται σε ένα απλό "ξουτ". Και έτσι πρέπει, δε μας ενοχλούν τα κακόμοιρα. Αυτός όμως ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.
Εκεί, στη Σαλαμίνα, δεν είστε άντρες ρε??? Ποιός κάνει παρέα έναν τζάμπα μάγκα που βασανίζει ζώα?
Αν τον έπιανα και του έκανα το ίδιο θα ούρλιαζε και θα ικέτευε για τη ζωή του όπως ο καημένος ο σκύλος?? Φυσικά και θα ούρλιαζε και θα παρακαλούσε, αλλά μα το Θεό δε θα του τη χαριζα, κι ας γίνομαι σαν αυτόν. Γιατί αυτός είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ο σκυλάκος όχι. Αν αυτός ο "άντρακλας" είναι αστυνομικός, δάσκαλος του παιδιού μου, ο ταβερνιάρης που τρώω όταν πάω Σαλαμίνα, ο βαρκάρης που μας δίνει ψάρια, ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΞΩ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ. Μαζέψτε τον, για το καλό του τόπου σας.
Είναι ικανός για τα πάντα. Κι'εσείς ρε άνθρωποι με τα κατοικίδια στο σπίτι σας, επιτέλους, ΣΤΕΙΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ. Γιατί αυτό το κατακαημένο ήταν αδέσποτο επειδή ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΤΕΙΡΩΣΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ. Γι'αυτό γεμίζουμε αδέσποτα και την πληρώνουν για τον κάθε μ...κα τρελό που μετά το βρωμόξυλο στη γυναίκα και τα παιδιά του (στάνταρ) συνεχίζει εκεί.
Ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη πως αυτό το "χόμπι" μπορεί να το έχει ο γκόμενος της κόρης μου και να μην το ξέρει κανένας. Αλλά εκεί στη Σαλαμίνα σίγουρα τον ξέρετε, δώστε τον στην αστυνομία τον βαρεμένο.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!