tromaktiko: Αύριο θα καταθέσει μήνυση ο Σ. Τσιτουρίδης, εναντίον του Χ. Πρωτόπαππα

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Αύριο θα καταθέσει μήνυση ο Σ. Τσιτουρίδης, εναντίον του Χ. Πρωτόπαππα



Ο πρώην Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σάββας Τσιτουρίδης θα καταθέσει αύριο, Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30, μήνυση στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών για κατάχρηση εξουσίας και συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Βουλευτή κ. Χρήστου Πρωτόπαππα, Προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση των δομημένων ομολόγων.
Ο κ. Τσιτουρίδης εγκαλεί τον ο κ. Πρωτόπαππα, ότι μέσω της Προεδρίας που ασκούσε, έστησε μια προειλημμένη πολιτικά απόφαση, χρησιμοποιώντας ανακρίβειες, αυθαίρετους συλλογισμούς και ψευδείς παραδοχές, αποκρύπτοντας στοιχεία και μαρτυρίες με σκοπό να αναδείξει ευθύνες του κ. Τσιτουρίδη και να τον εκθέσει σε δίωξη.
Ο δόλος του κ. Πρωτόπαππα αναδεικνύεται επίσης από το γεγονός ότι τόσο οι πολύχρονες έρευνες της Δικαιοσύνης και της Ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος, όσο και οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής δεν εντόπισαν την παραμικρή ένδειξη εμπλοκής του πρώην Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας στη δυσάρεστη αυτή υπόθεση.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!