tromaktiko: Γιατί το Πεδίον του Άρεως παραμένει κλειστό;

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί το Πεδίον του Άρεως παραμένει κλειστό;



Τρία χρόνια το Πεδίον του Άρεως είναι κλειστό δήθεν για ανάπλαση. Στην αρχή είπαν πως θα το παραδώσουν τέλη Ιουλίου 2010, μετά είπαν πως θα το δώσουν τέλη Νοεμβρίου 2010.
Πάρκο ακούμε και πάρκο δεν βλέπουμε. Επί τρία χρόνια έχουν στερήσει από τουλάχιστον 1.000.000 κατοίκους των παρακείμενων περιοχών, αλλά και από τους Αθηναίους γενικότερα, από οικογένειες και από παιδιά έναν τεράστιο χώρο πρασίνου ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
Καταρχάς πού ακούστηκε να κλείνει επί πάρα πολλά χρόνια ολόκληρο πάρκο για ανάπλαση; Στο εξωτερικό οι αναπλάσεις γίνονται τμηματικά. Ποτέ δεν κλείνει ολόκληρο Πάρκο.
Δεύτερον η φύλαξη του ελάχιστου κομματιού που έχει μείνει είναι ελλειπέστατη με αποτέλεσμα να βλέπουμε μέθυσους ξένους με τα μπουκάλια στο χέρι παντού, βρωμιάρηδες επίσης παντού, άστεγους, μετανάστες εκδιδόμενους και κάθε είδους παρακμιακό στοιχείο. Και ερωτώ:
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ; ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ 24ΩΡΗ ΦΥΛΑΞΗ. ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!