tromaktiko: ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΜΕΙΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ!

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΜΕΙΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ!



Συχνότατες είναι πλέον οι επισκέψεις επιτελών του Πενταγώνου στην Άγκυρα, στα πλαίσια των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), που όπως δείχνουν τα πράγματα τηρούνται μόνο από την πλευρά της Ελλάδος.
Μετά την πενθήμερη επίσκεψη στη γείτονα του Αρχηγού ΓΕΝ κου Ελευσινιώτη, τη ‘’σκυτάλη’’ παρέλαβε ο Αρχηγός ΓΕΣ, ο οποίος ήδη βρίσκεται στην Άγκυρα προσκεκλημένος του Τούρκου ομολόγου του.

Στις ‘’υψηλού’’ επιπέδου επαφές ο κος Φράγκος συναντήθηκε χθες εκτός από τον αρχηγό του Στρατού Ξηράς Ερντάλ Σεϋλάνογλου και με τον ‘’Πασά Κομάντο’’ Ισίκ Κοσανέρ, Επιτελάρχη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Σήμερα και εν μέσω συνεχών προκλήσεων της Τουρκικής πολεμικής Αεροπορίας, όπου 18 αεροσκάφη προχώρησαν σε 13 παραβιάσεις και 14 παραβάσεις του ΕΕΧ στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο, αντιπροσωπεία του ΓΕΕΘΑ αναχώρησε για την Άγκυρα, πάντα στα πλαίσια των ΜΟΕ.
Ο επικεφαλής της αποστολής, Διευθυντής του κλάδου στρατηγικής και πολιτικής του ΓΕΕΘΑ, καλείται να υπογράψει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του 2011 των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο χώρες, που μάλλον θα μείνει μόνο στα χαρτιά.

http://kranosgr.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!