tromaktiko: Σχολεία και εκλογές

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Σχολεία και εκλογές



Αν και είμαι από αυτούς που λένε ότι όταν μία επιχείρηση δεν πάει καλά την μεγαλύτερη ευθύνη δεν την έχει το μυρμήγκι (εργαζόμενος) αλλά...
ο διευθυντής ο δημόσιος τομέας της Ελλάδας καταστρέφεται και από τους εργαζόμενους οι οποίοι ασκούν διοίκηση μέσω των συνδικαλιστών τους.
Πριν από ένα περίπου μήνα τα σχολεία έκλεισαν για να κάνουν εκλογές οι δάσκαλοι και οι καθηγητές. Σήμερα το σχολείο του παιδιού μου είναι και πάλι κλειστό για τις εκλογές των δασκάλων. Στις 25/11/2010 ήταν κλειστό το σχολείο ενός παιδιού φίλου μου για τον ίδιο λόγο. Τι συμβαίνει; Πόσες εκλογές έχουν οι δάσκαλοι;
Θυμάμαι ότι πριν από 2 χρόνια είχαν κλείσει τα σχολεία και σε μία εβδομάδα τα ξαναέκλεισαν για εκλογές επειδή δεν είχαν απαρτία!!!
Για μένα υπεύθυνοι για αυτό το αίσχος είναι πρώτα από όλα οι συνδικαλιστές που όρισαν τις διπλές εκλογές για κοπάνα, οι δάσκαλοι που το δέχτηκαν γιατί δεν τους αρέσει η δουλειά τους και προτιμούν να κάθονται και να πληρώνονται αλλά και το Υπουργείο που θα έπρεπε να τιμωρήσει ΑΜΕΣΑ όσους ευθύνονται για αυτό. Πώς είναι δυνατόν να δίνεις άδεια σε όλους τους υπαλλήλους σου για να ψηφίσουν και να τους επιτρέπεις να επαναλαμβάνουν τις εκλογές γιατί δεν είχαν απαρτία;;;!!!

Να κάνω τότε μία πρόταση και εγώ; Να υπάρχει απαρτία και στις εθνικές, περιφερειακές, δημοτικές ή όποιες άλλες εκλογές. Έτσι θα κάνουμε κάθε εβδομάδα εκλογές και τα σχολεία θα λειτουργούν 3 αντί για 5 εργάσιμες την εβδομάδα.

Φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσει η κ. Διαμαντοπούλου και ο στοχαστής πρωθυπουργός μας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!