tromaktiko: Νομισματοκοπείον... το κυλικειο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Νομισματοκοπείον... το κυλικειο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου




"H μόνη επικερδής επιχείρηση με σίγουρο εισόδημα και βέβαιο μέλλον αυτή την εποχή είναι το κυλικείο του Γ.Ν Ρόδου κυρίες και κύριοι.
Με τιμές στους καφέδες που θα ζήλευαν οι κεντρικότερες καφετέριες της Ρόδου...

(3ευρω ο φρέντο, 2 ευρω ο ελληνικός, 2ευρω το ένα ποτήρι γάλα κ.α) του νησιού, με σακουλάκια κουλουράκια 3 και 4 ευρω, τσίχλες σχεδόν 2ευρω, τα κατεψυγμένα σφολιατοειδη από 1.5ευρω εως 2ευρω, το απλό σάντουιτς με 3 φέτες γαλοπούλα, 2 τυρί κ ένα ψωμάκι 2.30ευρω, δίχως ΚΑΝΕΝΑ φυσικό ή βιολογικό προϊόν άλλα με άπειρα τυποποιημένα (κινεζικής παραγωγής ψευτοδωρα, κολόνιες κτλ) προϊόντα που οι τιμές τους είναι τουλάχιστον διπλάσιες απ αυτές ενός μίνι μάρκετ"φαρμακείου" και πάρα πολλά άλλα τα οποία μπορείτε να τα δείτε και μόνοι σας.
Η κυρία η οποία διαχειρίζεται το κυλικείο και του οποίου η άδεια είναι στο όνομά μιας εκ των πωλητριών, ισχυρίζεται οτι πληρώνει πολλά στο ενοίκιο και γι αυτό τον λόγο οι τιμές είναι υψηλές(το ποσό είναι 17.000ευρω περίπου) ΑΛΛΑ δεν πληρώνει ΔΕΗ, Νερο κτλ. Αυτό το αναφέρω γιατί σ ένα χώρο 100τμ υπάρχουν τουλάχιστον 8-9 διπλά ψυγεία, φούρνοι (οχι απλοί αλλά αρτοποιείου) για σφολιατοειδη, τζαπα air condition, υπολογιστές με ίντερνετ τα οποία κι αυτά δεν πληρώνονται έξτρα. Δηλαδή το ρευμα θα μπορούσε κάλλιστα να είναι 10.000ευρω κάθε μήνα μ ολα αυτα τα μηχανήματα και πραγματικό ενοίκιο 6-7 χιλιάδες (ισως και λιγοτερα!).
Η κυρία αυτή κυκλοφορεί με τζιπ BMW X5, τσάντες Luis vuitton και ότι αλλο χαρακτηριζει τον κλασσικο νεοελληνα που εχει "πιασει" την καλη εις βαρος του ελληνικου λαου, χρησιμοποιώντας ενα κυλικειο που βρισκεται στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ νοσοκομειο της Δωδ/νησου, με 400 κλινες και απ το οποιο περνανε καθημερινα πανω απο 2000 - 3000 ατομα. Αυτο με μια λεξη λεγεται ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ κυριες και κυριοι.
Καταρχάς ελεγχεται αυτή η κυρία για το μαγαζί της; Πως γινεται εν μεσω κρισης να κανει αυξηση τουλαχιστον 50λεπτων στα ροφηματα; Ποιος και ποτε ελεγχει τις αθλιες συνθηκες υγιεινης που υπαρχουν μεσα σ αυτο το κυλικειο;
Κατα την προσωπικη μου γνωμη, αυτο που συμβαινει στο Γενικο Νοσοκομειο Ροδου ειναι αισχρο, αθλιο και αντικατοπτριζει με τον καλυτερο τροπο την σαπιλα του Ελληνικου Κρατους.

Κυριε Διοικητά θα κάνετε κατι ή θα το αφήσετε κι αυτο στον αυτόματo;

Ευχαριστω"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!