tromaktiko: Επιστρέφει για αποδείξεις...

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Επιστρέφει για αποδείξεις...



Στην αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε ο Σίντνεϊ Γκοβού και τo leoforos.gr θυμάται τι έχει κάνει το τριφύλλι στα παιχνίδια που αγωνίζεται ο «Σιντ».


Μετά από περίπου ένα μήνα απουσίας (τελευταίο του ματς στη Σούπερ Λιγκ στις 13 Νοεμβρίου), ο Σίντνεϊ Γκοβού επιστρέφει στην αποστολή σε αγώνα πρωταθλήματος και μάλλον στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Το leoforos.gr σας θυμίζει τα αποτελέσματα των «πρασίνων» στα παιχνίδια που αγωνίζεται ο «Σιντ».

Ισόπαλη πρεμιέρα

Ο Σίντνεϊ Γκοβού έχει καταφέρει να βγάλει μόλις ένα 90λεπτο με τον Παναθηναϊκό, στο εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη. Η πρώτη συμμετοχή του Γκοβού στο πρωτάθλημα με το «τριφύλλι» στο στήθος, δεν συνδυάστηκε με νίκη καθώς οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Ξάνθη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η πρώτη νίκη

Την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη με 1-0 στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Άρη στο Χαριλάου. Σε εκείνο το παιχνίδι ο «Σιντ», αγωνίστηκε για 79’ λεπτά και πανηγύρισε τη πρώτη του νίκη με το «τριφύλλι».

Σαράντα πέντε λεπτά και… τέλος για ενάμιση μήνα

Το παιχνίδι με την Καβάλα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, που έληξε ισόπαλο 2-2, ήταν και το τελευταίο 45λεπτο του Σίντνεϊ Γκοβού ο οποίος στη συνέχεια τραυματίστηκε, πέρασε την πρώτη περίοδο αμφισβήτησης με τα νυχτοπερπατήματά του και επέστρεψε ένα μήνα και κάτι μετά…

Επιστροφή με νίκη στο ντέρμπι

Η επιστροφή του «Σιντ» στα γήπεδα, συνδυάστηκε με την μεγάλη νίκη με ανατροπή επί του Ολυμπιακού (2-1) στο ΟΑΚΑ. Στο μεγάλο ντέρμπι ο Γκοβού αγωνίστηκε για 45 λεπτά.

Νίκη στο Περιστέρι

Ο Γκοβού το καλοκαίρι στο φιλικό με τον Ατρόμητο είχε καταφέρει να σκοράρει, ωστόσο στο παιχνίδι του πρωταθλήματος έδωσε το παρόν για 57 λεπτά χωρίς όμως να σκοράρει στη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0.

Λάρισα και… ξενύχτι

Το τελευταίο παιχνίδι του Γκοβού με τον Παναθηναϊκό είναι στις 13/11 με αντίπαλο την Λάρισα, σε ένα παιχνίδι που οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 και ο Νίκος Νιόπλιας αποτέλεσε παρελθόν. Μετά από εκείνο το παιχνίδι, που αγωνίστηκε για 45 λεπτά, ο Γκοβού προκάλεσε και πάλι με την βραδινή του έξοδο…

Τότε όλοι μίλησαν για το οριστικό τέλος του «Σιντ» από τον Παναθηναϊκό, όμως ο Γάλλος σούπερ σταρ έπεισε τους ιθύνοντες στο «τριφύλλι» πως δεν ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και πήρε την τελευταία του ευκαιρία. Πλέον αρχής γεννωμένης από το Σάββατο, καλείται να δείξει πως αξίζει την ευκαιρία που του δίνεται και πως όντως δεν ήρθε για τουρισμό στην Ελλάδα…

Αναλυτικά οι συμμετοχές του Γκοβού:

13/11/10 Παναθηναϊκός 1 - 1 Λάρισα (45’)
08/11/10 Ατρόμητος 0 - 1 Παναθηναϊκός (57’)
30/10/10 Παναθηναϊκός 2 – 1 Ολυμπιακός (45’)
18/09/10 Καβάλα 2 - 2 Παναθηναϊκός (45’)
11/09/10 Άρης 0 - 1 Παναθηναϊκός (79’)
27/08/10 Παναθηναϊκός 1 - 1 Ξάνθη (90’)

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!