tromaktiko: Μποφίλιου στη Θεσσαλονίκη

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Μποφίλιου στη Θεσσαλονίκη



Ναι, ναι, ναι. Αυτό είναι ένα άρθρο πλήρως του πολιτισμού και της τέχνης, απ’ αυτά που μ’ αρέσουν πολύ. Ειδικά όταν πρόκειται για τη Νατάσσα.
Δεν μπορώ να είμαι πολύ αντικειμενική, γιατί είμαι μεγάλη φαν. Βρίσκω ότι οφείλω να σας ενημερώνω που θα εμφανίζεται, γιατί δε γίνεται να μην έχετε δει αυτό το θαύμα επί σκηνής. Αν φυσικά σας αρέσει αυτό το είδος μουσικής. Ξέρω πως έχω ξαναναφερθεί στη Νατάσσα, αλλά τώρα πρόκειται για κάτι διαφορετικό.
Η Νατάσσα Μποφίλιου, που ξεκίνησε με εξαιρετικούς οιωνούς και δυνατότητες φυσικά από τη Δεύτερη ακρόαση, της Μικρής Άρκτου, του Παρασκευά Καρασούλου, έχει ήδη τέσσερις δίσκους στο ενεργητικό της (“Εκατό μικρές ανάσες”, “Μέχρι το τέλος”, “Τρία μυστικά” και “Εισιτήρια διπλά”) και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και σε πολλές σημαντικές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Με στιχουργό το Γεράσιμο Ευαγγελάτο και συνθέτες τον Κώστα Τσίρκα, αρχικά και τον Θέμη Καραμουρατίδη στη συνέχεια. Χωρίς να διαπραγματευτούν ούτε μια στιγμή τον πήχη τους, εμπλουτίζουν και εξελίσσουν την τέχνη με τη στάση, τις επιλογές και τις δημιουργίες τους. Γι’ αυτό δικαίως έχουν αποκτήσει ένα αρκετά μεγάλο φανατικό κοινό, όλων των ηλικιών και προσδοκιών.
Αυτή την περίοδο λοιπόν, η αγαπημένη, θα εμφανίζεται, Σαββατοκύριακα, στη Θεσσαλονίκη. Σ’ ένα εξαιρετικό μαγαζί, που για πρώτη φορά δίνει εκεί “Rendez vous” με τους Θεσσαλονικείς. Gaia Live λέγεται η μουσική σκηνή και η παράσταση… “Rendez vous” φυσικά! Με τραγούδια, δικά της, όπως η Ασπιρίνη, Σ’ έχω βρει και σε χάνω, Εν λευκώ, Το μέτρημα, Το ραντεβού αλλά και τραγούδια άλλων αγαπημένων συνθετών, ελλήνων και ξένων, θα μας μαγέψει πάλι. Στην καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος, όπως πάντα, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος και στη ενορχήστρωση των κομματιών ο Θέμης Καραμουρατίδης. Στην ορχήστρα: στο πιάνο ο ίδιος ο Θέμης, στα τύμπανα ο Φοίβος Κουντουράκης, στο τσέλο ο Άρης Ζέρβας, στις κιθάρες ο Σωτήρης Καστάνης, στο μπάσο ο Γιάννης Πριόβολος, στα πνευστά ο Παναγιώτης Ράπτης και στον ήχο ο Γιάννης Μπαξεβάνης.
Από το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου, θα μας δίνει το ραντεβού εκεί. Με θεατρικότητα και τεράστια γκάμα αισθημάτων, που σε “πιάνουν” και σου βγάζουν αυτό το αχ στο τέλος! Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 22:30, τηλέφωνο κρατήσεων 2310513654. Το Gaia Live βρίσκεται Δόξης 5 και Σαλαμίνος, Λιμάνι.

http://www.tsimpountiii.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!