tromaktiko: Σχετικά με την επίσχεση εργασίας των εκπαιδευτικών (απάντηση προς τον εκπαιδευτικό)

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Σχετικά με την επίσχεση εργασίας των εκπαιδευτικών (απάντηση προς τον εκπαιδευτικό)



Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά με όσα γράφετε πως πρώτο στην ιεραρχία σας έρχεται το χρήμα και πως έχετε στερέψει και από δικαιολογίες...
 και απλώς αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια προσπαθώντας να πείσετε από ότι φαίνεται τους εαυτούς σας, γιατί ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι.
Εφόσον επαναλαμβάνετε λοιπόν τα ίδια και τα ίδια, θα σας επαναλάβω και εγώ πως αυτός που επιμένει πως κάνει λειτούργημα και προσφέρει κοινωνική προσφορά, θα πρέπει να βάζει πάνω από το χρήμα την μόρφωση των παιδιών, πράγμα που προφανέστατα είτε δεν θέλετε να το καταλάβετε είτε απλά δεν το δέχεστε γιατί είστε ανήθικοι και έχετε μπερδέψει τον ρόλο του επαγγελματία εκπαιδευτικού με τον ρόλο των παλιών ευσυνείδητων δασκάλων που όντως έκαναν λειτούργημα χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα, όπου πήγαιναν στα σχολεία με σκισμένα παντελόνια και μπαλωμένες μπλούζες και έτρωγαν ότι φαγητό τους πήγαιναν οι μαθητές, οι οποίοι με τη σειρά του καταλάβαιναν την αξία της γνώσης και την προσπάθεια του δασκάλου και για αυτό τους σεβόντουσαν κιόλας απεριόριστα. Όπου η χαρά τους ήταν όταν έβλεπαν τα παιδιά που είχαν διδάξει να μεγαλώνουν και να γίνονται σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία και όχι όταν γέμιζε η τσέπη τους με χρήματα και υλικά αγαθά. ΑΥΤΟΙ έκαναν λειτούργημα. ΑΥΤΟΙ είχαν ηθικές αξίες.
Είναι προφανέστατο πως έχετε χάσει κάθε ηθική αρχή και μέσα στην προσπάθεια σας να αιτιολογήσετε τις πράξεις , την στάση σας και τον τρόπο ζωής σας χρησιμοποιείται φθηνές δικαιολογίες που δεν πείθουν κανέναν, πόσο μάλιστα αυτούς που προσπαθείτε να προσβάλετε αποκαλώντας τους βλάκες (ιδιώτης=βλαξ όπως μας γράφετε) και για αυτό άλλωστε και δεν σας συμπαραστέκονται.
Το να μιλάτε για χαμένες αξίες, όταν είναι ξεκάθαρο πως ο σκοπός σας είναι καθαρά χρηματικός είναι τουλάχιστον αφελές, πόσο μάλιστα όταν προσπαθείτε να πείσετε πως με τη στάση σας διδάσκετε και αξιοπρέπεια και ελευθερία και στα παιδιά μας και πως να αντιστέκονται στην εκμετάλλευση. Με αυτά που γράφετε γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο στην κοινωνία, πόσο έχει συντελέσει το εκπαιδευτικό σύστημα τα τελευταία χρόνια στην σημερινή κατάντια της χώρας μας, όπου έχετε καταφέρει να διδάξετε στα παιδιά που μεγάλωσαν τις τελευταίες δεκαετίες, πως οι αγώνες θα πρέπει να γίνονται πρωτίστως για το χρήμα και την βόλεψη μας και τελικά αποδειχθήκατε οι καλύτεροι εφαρμοστές του δόγματος του Κίσινγκερ είτε εντεταλμένα, είτε άθελα σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!