tromaktiko: ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ κ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ κ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ



Νομιζω κυριε Νικολαιδη πως οι εκφρασεις σας σχετικα με τον ξυλοδαρμο του Χατζηδακη ηταν τουλαχιστον ατυχεις!
Κ' αναφερομαι στις λεξεις ''τρομαρα'' , ''διασειση του εγκεφαλου'' ''ματωμενο προσωπο '' κ ''στραπατσαρισμενη ψυχη'' κλπ κλπ με τις οποιες συνθεσατε ενα ποιητικης υφης κειμενο για να μας πειτε τι?
Δεν νομιζω πως ενας δημοκρατης κ πολιτισμενος ανθρωπος θα σπεκουλαρε με την πεννα του πανω στον πονο καποιου αλλου εστω κ αν αυτος ειναι βουλευτης κλεφτης απατεωνας πες τον οπως θες! Κ ναι μεν δικαια η οργη κ ο θυμος για τους πολιτικους αλλα να μην χαμηλωνουμε τον πηχυ της αξιοπρεπειας γιατι τοτε θα βυθιστουμε στον βουρκο μαζι τους. Ας τους αφησουμε να πανε μονοι τους. Γιατι αν στην θεση του ησασταν εσεις κυριε Νικολαιδη κ σας προπηλακιζαν με τον οποιοδηποτε τροπο ο τρομος κ ο φοβος θα ειχε σβησει το χαμογελο της φωτογραφιας που μας ποζαρ! ετε!

Γιατι κ σεις πολιτικη κανετε με τα κειμενα που γραφετε ( με την πολυτελεια να μην εχετε ευθυνη για τιποτε) κ αν σε καποιον δεν αρεσουν η αισθανεται θιγμενος ισως λεω σε καποια γωνια σας αλλαξει την ποζα κ να δω τοτε τι ποιηση θα χρησιμοποιησετε κ τι λογια θα μας λετε!
Με ολο τον σεβασμο λοιπον στην πενα σας νομιζω πως ειναι φαουλ να εκμεταλευομαστε τον πονο καποιου για να γινουμε αρεστοι επειδη αυτο πουλαει! Ας κρατησουμε καποιες στοιχειωδης νορμες αξιοπρεπειας για να παμε μπροστα αλλιως θα ειμαστε ιδιοι με τους πολιτικους αλλα...απο την αλλη πλευρα!!

Ευχαριστω
Γ Κ
ΑΓΑΠΗΤΕ Γ.Κ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ!ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΛΕΟΣ!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ.ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ . . .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΟΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ . . .ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!
ΕΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,κ.ΜΙΧΑΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ <<ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ>>.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ -ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ- ΕΙΝΑΙ <<ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ>>.
ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ?ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΑΘΕ ''διασειση του εγκεφαλου'' ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ?
ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑΓΩΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ <<ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ>>-ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!-ΤΑΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ?
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ . . .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!
Σ.Γ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!