tromaktiko: Κατεβάζουν ρολά οι «πράσινες»

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Κατεβάζουν ρολά οι «πράσινες»



Επιστολή με την οποία ενημερώνουν το Δ.Σ πως αν δεν εξοφληθούν δεν κατεβαίνουν στις προπονήσεις, απέστειλαν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού. Μάλιστα αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.


 Το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινες» βλέποντας την συνεχόμενη κοροϊδία της διοίκησης, αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και με επιστολή που απέστειλαν επισημαίνουν πως δεν πρόκειται να κατέβουν στις προπονήσεις της ομάδας, αφήνοντας μάλιστα όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: Προς το υπάρχον Δ.Σ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Τετάρτη 1/12/2010.

Όχι άλλη κοροϊδία

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, μετά από μήνες υπομονής και κοροϊδίας, αποφάσισε να απέχει από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, ωσότου εξοφληθούν οι μέχρι τώρα οικονομικές εκκρεμότητες, όλων των αθλητριών και προπονητικού τιμ, όχι μόνο της φετινής περιόδου, αλλά και της περσινής. Δώσαμε την ψυχή μας τόσους μήνες στην ομάδα και με το παραπάνω, ενώ ο σύλλογος αδιαφορεί για την επιβίωσή μας, καθώς για εμάς αυτό είναι επάγγελμα και όχι χόμπι. Πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, είχαμε ενημερώσει την διοίκηση με επίσημη επιστολή ότι9 θα είναι υπεύθυνη για τις πράξεις μας. Ζητούμε την στήριξη και κατανόηση του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά είναι πλέον θέμα επιβίωσης. Σύσσωμη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού».

Θα επιστρέψουν μόλις δουν λεφτά

Αξίζει να αναφέρουμε πως για τις ενέργειές τους αυτές έχουν ενημερωθεί τα μέλη του Δ.Σ, με τα… φίνα κορίτσια να ξεκαθαρίζουν πως μόλις δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, τότε θα επιστρέψουν κανονικά στις προπονήσεις.


www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!