tromaktiko: Περί περαίωσης...

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Περί περαίωσης...



Το 2002 αποφοιτησα απο δημόσιο ΙΕΚ και το 2003 σκέφτηκα να γίνω "ελεύθερος επαγγελματίας" πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου.
Αυτό το εγχείρημα δεν κράτησε παραπάνω από 1 μήνα. Αργότερα άλλαξα ακόμα και πόλη αφήνοντας πίσω την οικογενειά μου, αναζητώντας μια καλύτερη "τύχη". Η "τύχη" ήταν δουλειές του ποδαριού όπως για παράδειγμα τηλεφωνικά κέντρα. Κάποια στιγμη κουράστηκα και αποφάσισα να ψάξω για κάτι άλλο, το κάτι άλλο δεν ήρθε μέχρι τώρα και δεδομένης της κρίσης δεν το βλέπω να έρχεται, με αποτέλεσμα να είμαι πάνω από 2 χρόνια χωρις δουλειά και βάρος στους δικούς μου ανθρώπους. Σήμερα το κράτος σε επιβράβευση όλου αυτού του Γολγοθά που ανεβαίνω καθημερινά μου έστειλε περαίωση 500 ευρώ!!!!!! Η απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών με το οποίο είχα τηλεφωνική επικοινωνία ήταν ότι αν θέλω το πληρώνω αν δε θέλω δεν το πληρώνω, είναι λέει προαιρετικό! Αν όμως δεν το πληρώσω θα συνεχίσουν να "ψάχνουν" τα φορολογικά μου στοιχεία!!!! Όταν έχουμε κράτος Τζογαδόρο, όταν έχουμε κράτος που μπλοφάρει σα να παίζει Ποκερ, τι να περιμένουμε;;;;;; Να περιμένουμε τον Κωσταντάρα να ανέβει στο διαμέρισμα της κυρίας Λελες και να τα κάνει λύμπα!!! Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει "Κωσταντάρας" πια...
ΥΓ: με τον τρόπο αυτό το κράτος νομιμοποιεί το "φακελάκι" και επαληθεύει τα λόγια του Πάγκαλου "όλοι μαζί τα φάγαμε"... και θα τα τρώμε... μόνο που το όλοι μαζί δεν έχει μέσα εμας αλλά τους απατεώνες που χρωστάνε στο κράτος ΔΙΣεκατομμύρια και το "Κρατος" δεν θα τα ζητήσει ποτέ!!!!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!