tromaktiko: ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ




Εδώ και 3 μέρες κάνουμε κατάληψη στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, για δεδουλευμένα 3 μηνών + δώρο. Και σήμερα είχε την ‘’καλοσύνη’’ ο καινούργιος Δήμαρχος...
Φ. ΦΙΛΙΟΣ  Να μας  πει πως 31-12-2010 ΑΠΟΛΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ‘’138 ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟ’’ γιατί μόνο σαν αριθμούς μας βλέπουν  με χρόνο εργασίας από 3 έως και 7 χρόνια ο καθένας (μερικοί δεν τους πηρέ μέσα ο νόμος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ για 1 η & 2 μήνες) και ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα..!!!
Σημειώνω πως ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ μας ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ πως δεν επρόκειτο να διώξει κανέναν γιατί ΟΛΟΙ χρειαζόμαστε στων ΝΕΟ ΔΗΜΟ γιατί καλύπτουμε ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ( να σημειώσω πως 6 χρόνια που είμαι εγώ εκεί στο ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ δεν έχει πάρει ούτε έναν ΜΟΝΙΜΟ μέσω Α.Σ.Ε.Π. και γιατί άλλωστε μια χαρά κάναμε εμείς την δουλειά τους με 780euro)
Προφανώς δεν των νοιάζει για της 138 οικογένειες που μένουμε ΑΝΕΡΓΟΙ, και πλέων αρχίζει το παραμύθι με της 2μήνες 4μήνες συμβάσεις, με λίγα λόγια θα κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ώσπου να μάθει την δουλειά θα των διώχνει και θα έρχεται άλως…!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ…!!!
ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ Π.Α.Σ.Ο.Κ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Φ. ΦΙΛΙΟΥ.

Και για το λογού του ΑΛΗΘΕΣ ακουστέ τι έλεγε πριν της εκλογές..!!!


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!