tromaktiko: Απάντηση για τους ιερείς

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση για τους ιερείς



Πρωτα απο ολα θελω να πω οτι ειμαι 23 χρονων φοιτητης, ειμαι χριστιανος και πιστεω στον θεο. Πιστευω στον θεο οχι στους παπαδες ομως.
Για μενα το 80% των παπαδων ειναι κλεφτες και ανρωποι που απλα δεν ειχαν μυαλο να κανουν κατι αλλο και ειπαν να βολευτουν οπως και πολλοι δημοσιοι υπαλληλοι σε αυτην τη χωρα. Οχι ολοι βεβαια, ξερω καποιους παπαδες που πραγματικα οι ανθρωποι ειναι αγιοι.

Οπως και τα περισσοτερα μοναστηρια τα οποια εχουν ανθρωπους που αληθεια αγαπανε αυτο που κανουνε και ειναι απαλαγμενοι απο αγαθα και απολαυσεις και δεν τους νοιαζουν τα χρηματα.

Οσο για την εκκλησια ειναι ο λογος που εχει μεινει τοσααα χρονια πισω αυτη η χωρα με το σκοταδισμο και τις απαρχεωμενες αντιληψεις τους, οσο για το κοινωνικο εργο που υποτιθετε οτι παραγει; ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ... Μονο τα μπιχλιμπιδια που φοραει ο καθε μεγαλοπαπας θα μπορουσαν να φτιαξουν σχολεια και να ξεπινασουν ανθρωπους που εχουν πραγματικα προβλημα.
Η περιουσια της εκκλησιας θα μπορουσε να σωσει τη μιση ελλαδα σε αυτους τους δυσκολους καιρους και να βοηθησει αυτους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το εχουν αναγκη, αντιθετως ομως προτιμανε να τις κανουνε μερσεντες και μπιχλιμπιδια (ο χριστος δεν ειχε πει να ειμαστε απεριτοι και λητη η ετσι μου μαθανε στο δημοτικο εμενα??)
Επισης δεν θελω να σχολιασω τις κοιλιες που εχουν ΟΛΟΙ αυτοι οι ανθρωποι, λογικα η νηστεια που "κανουν" ολο το χρονο τους παχαινει.

Επισης για μενα ο καθε ανθρωπος θα επρεπε να διαλεγει αυτος τη θρησκεια του οπως γινετε στις σοβαρες χωρες, και οχι αυτη να του επιβαλετε απο παιδι.
Αλλα δυτυχως ειμαστε στο ελλαντισταν και σιγουρα το 60% που θα διαβασουν αυτα που εγραψα εχουν μαθει να σκεφτονται οπως τους μαθανε και οχι μονοι τους. Και γαυτο θα με θεωρησουν βλακα αξεστο και αντιχριστο.. Δεν πειραζει.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!