tromaktiko: Στην ΕΡΤ το φιλικό των αστέρων

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Στην ΕΡΤ το φιλικό των αστέρων



Στην ΕΡΤ το φιλικό των Αστέρων, χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στο Champions League, στο EXTRA 3 «έκλεισε» ο Γεωργίου, την Τετάρτη εκτάκτως το Ποντίκι...

Η ΕΡΤ καλύπτει το φιλικό των αστέρων

H κρατική τηλεόραση θα μεταδώσει τελικά το φιλικό των Αστέρων που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (14/12) στο «Γ. Καραϊσκάκη» ανάμεσα στους all stars του Ολυμπιακού και τους φίλους των Ρονάλντο και Ζιντάν. Το θέμα της κάλυψης του αγώνα τέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ και αποφασίστηκε ότι θα γίνει μεν η κάλυψη του παιχνιδιού, αλλά δεν θα δοθεί κάποιο επιπλέον ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η απόφαση του Δ.Σ. Της ΕΡΤ αναφέρει: «Την τηλεοπτική κάλυψη του φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ του Ολυμπιακού All Stars και της ομάδας "Ronaldo, Zidane And Friends", που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου στο Στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Δεν ενεκρίθη η χορηγία επιπλέον ποσού για φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Συμφώνησε με EXTRA o Γεωργίου

Στο ΕΧΤΡΑ 3 θα συνεχιστεί το «Καφενείο των φιλάθλων» του Γιώργου Γεωργίου. Ο δημοσιογράφος συμφώνησε σε όλα με το κανάλι και από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει εκπομπές, κάτι που παραδέχθηκε και ίδιος από τη συχνότητα του REAL FM. Το «καφενείο» πάντως, αλλάζει μέρα και θα μεταδίδεται Δευτέρα (σ.σ. και ίσως Πέμπτη) και αυτό γιατί την Κυριακή έχει εκπομπή ο Λεβέντης και δεν... κουνιέται από τη ζώνη με καμία δύναμη.

Tα αστέρια ξεθωριάζουν...

Ιδιαίτερα χαμηλά ήταν νούμερα τηλεθέασης του ποδοσφαιρικού αγώνα που μετέδωσε η ΝΕΤ για το Champions League, καθώς το ματς Άρσεναλ-Παρτιζάν Βελιγραδίου δεν συγκέντρωσε την προτίμηση όσων είδαν τηλεόραση το βράδυ της Τετάρτης.

Ο αγώνας συγκέντρωσε μεγαλύτερο νούμερο τηλεθέασης στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, όταν είχε μερίδιο 14,1% επί ανοικτών δεκτών, νούμερο ιδιαίτερα μικρό που δεν συναντάς ούτε σε αγώνα της Σούπερ Λίγκας! Επίσης η εκπομπή τόσο πριν, όσο και μετά τον αγώνα κατέγραψε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης...

Σίγουρα ελαφρυντικά υπάρχουν, καθώς οι δύο ομάδες δεν είναι από τις πλέον εμπορικές, ειδικά μάλιστα η Παρτιζάν που δεν αποτελεί θέλγητρο για κανέναν να κάτσει μπροστά στην τηλεόραση. Αλλά και ο Παναθηναϊκός με την Κοπεγχάγη έφτασε με το ζόρι στο 24,1%...

Το γεγονός  ότι οι τηλεθεάσεις είναι χαμηλές από την αρχή της χρονιάς, τόσο στο MEGA όσο και στη ΝΕΤ δείχνουν ότι το τηλεοπτικό προϊόν του Champions League δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος, γεγονός που πρέπει να εκτιμήσουν τόσο οι άνθρωποι της UEFA, αλλά και των καναλιών που έχουν τα δικαιώματα στην Ελλάδα!


Απολύσεις στο Καρφί

Με το... αριστερό ξεκίνησε η νέα ιδιοκτησία στο Καρφί που απέλυσε με το... καλημέρα και με δικαιολογία την... αναδιάρθρωση δύο εργαζόμενες δημοσιογράφους.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!