tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΡΑΨΑΣ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΡΑΨΑΣ



Θελω να μιλησω,και εγω σαν αποστρατος υποστρατηγος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, στο θεμα με την αποστρατευση,του κυριου ΓΡΑΨΑ,και καποιες παρομοιες τακτικες στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Ο συγγραφεας στο θεμα του κυριου ΓΡΑΨΑ εχει απολυτο δικαιο!
Εγω καποτε σαν αστυνομικος διευθυντης,σε μια απο τις δυο μεγαλυτερες Γ.Α.Δ ειχα δημιουργησει,σε νευραλγικες υπηρεσιες,ομαδες τις οποιες ειχα στελεχωσει,απο αστυνομικους αριστου ηθους,εκπαιδευμενους αριστα,ατρομητους,και με προυπηρεσια στο στρατευμα,απο πεζοναυτες, καταδρομεις,αλεξιπτωτιστες,και βατραχανθρωπους.
Δεν υπηρχαν βεβαιως και πολλοι για να στελεχωσουν τοσο την  ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ,ΟΜΑΔΑ Ζ,οσο και την Υ.Α.Τ,αλλα και αυτοι οι ελαχιστοι ηταν αυτοι που μας εκαναν την διαφορα,στην μαχη κατα του εγγληματος,και των ναρκωτικων.
Το 2009 λοιπον και κατα συμτωση ο κυριος M, υποτελης,της κυριας ΜΠ, με διαφορες μεθοδους και παραμεθοδους,και υστερα απο συστηματικο ελεγχο,της στρατολογιας των αστυνομικων,προσπαθησε και καταφερε,να ΕΚΔΙΩΞΕΙ με διαφορους αισχρους και δολιους τροπους(ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΙ?),ολα αυτα τα αριστα παληκαρια,που ειχαμε δημιουργησει πριν αρκετα χρονια στο πεζοδρομιο!
Οσους δε απο αυτους δεν μπορεσε να τους εκδιωξει με τα γνωστα προσχηματα,καταφερε να τους αφανισει,με τις πιο απανθρωπες,και ντροπιαστικες μεθοδους!
Και θα σας γυρισω λιγο πισω,και σε μια εκπομπη του κυριου Χαρδαβελα,για την προσπαθεια εξανδραποδισμου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ απο τα εκτρωματα,που δημιουργησε,ο κυριος Μ!
Εξεφτελισε,διεσυρε,και προσπαθησε να εξανδραποδισει,τους αριστους των αριστων,παιδια,που απο την τρυφερη εφηβικητους ηλικια,ειχαν την τιμη να φορουν την ενδοξη ελληνικη στολη,παιδια,που επεσαν μεσα στην φωτια,σε καιομενα σπιτια,να σωσουν οχι απλα μια ανθρωπινη ζωη,αλλα την ζωη ενος μικρου ζωου!
Παλληκαρια που δεν φοβηθηκαν τα οκτω και ενια μποφωρ του Θερμαικου.
Παλληκαρια που καηκαν,απο τις μολοτοφ του συστηματος,για να υπερσπιστουν το ιεροτους συμβολο την ενδοξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,συμβολο που οι αξιωματικοιτους οπως ο κυριος ΓΡΑΨΑΣ τους διδιξαν,να το τιμουν ως ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ του αιματοστους!
Μας οδηγουν ολοι αυτοι που μας κυβερνουν,σε μια νεα εκτουρκευση,και μια νεα υποδουλωση,να εχουν ολοι οι ελληνες ομως υποψηντους,οτι οι ενοπλες δυναμεις,και τα σωματα ασφαλειας,μπορει να μην αντιδρουν,ομως σκεπτονται,για το αυριο και για το τι θα ξημερωσει

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!