tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Το σημερινό κουπόνι



Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε την πιο δύσκολη αποστολή στο θέμα της πρόκρισης όμως πήρε τη νίκη στο Ζάγκρεμπ και πλέον δείχνει πολύ πιθανή η πρόκριση και των τριών ελληνικών ομάδων στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Αρη και την ΑΕΚ να ελπίζουν βάσιμα. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr.


Ο Αρης υποδέχεται την αδιάφορη Ρόζενμποργκ και θέλει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η ΑΕΚ προκρίνεται και με ισοπαλία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Αντερλεχτ.

Ο άσος του Αρη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία της ημέρας και υποχωρεί και στο 1.35 σε αρκετές εταιρείες μιας και η Ρόζενμποργκ είναι αδιάφορη και εδώ και ένα μήνα βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία. Ο άσος της ΑΕΚ υποχωρεί προς το 2.20 και στο 2.15, όμως οι εταιρείες κρατάνε χαμηλά και την απόδοση της ισοπαλίας, μιας και η Ζενίτ έχει χτυπήσει όλα τα ματς στον όμιλο.

Στο Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης το διπλό είναι φαβορί και παίζει στο 2.30 μιας και η γερμανική ομάδα έχει προκριθεί και οι Ισπανοί θέλουν νίκη ώστε να επωφεληθούν στην περίπτωση που αντέξει η Ρόζενμποργκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οσο για την Αντερλεχτ που ελπίζει μόνο σε ένα δώρο από την Ζενίτ, προσφέρεται στο 1.35 με πτωτικές τάσεις.

Μόνο νίκη θέλει η Λιλ στο ματς με τη Γάνδη, που υπερέχει δύο βαθμούς και ο άσος δέχτηκε πίεση προς το 1.40 σε μια αναμέτρηση, όπου προβλέπεται σκληρή μάχη για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πιέσεις δέχτηκε και η τιμή της Αϊντχόφεν στο παιχνίδι με τη Μέταλιστ με την απόδοση να υποχωρεί και στο 1.50. Πρόκειται για μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν προκριθεί και στην οποία λόγω έδρας το προβάδισμα πρέπει να δοθεί στην ολλανδική ομάδα.

Οι υπόλοιποι αγώνες δεν παρουσιάζουν βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό αυξάνει τον κίνδυνο απροσδόκητων αποτελεσμάτων. Προβάδισμα έχουν η Στουτγάρδη και η Χετάφε σε τιμές 1.40 η πρώτη και 1.60 η δεύτερη που διαθέτουν το πλεονέκτημα της έδρας, όμως οι αντίπαλοι τους θα παλέψουν για κάτι καλό.

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!