tromaktiko: Και όμως δεν ήταν έκπληξη, ο αποκλεισμός πρωτοκλασσάτων παικτών

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Και όμως δεν ήταν έκπληξη, ο αποκλεισμός πρωτοκλασσάτων παικτών



O Παναθηναϊκός επιδιώκει να περάσει και αυτός αλώβητος από την Τρίπολη στο κυριακάτικο (19:30, Nova2) παιχνίδι με τον Αστέρα προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας... ωστόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής δύο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές.Ο Φερέιρα προτίμησε να αφήσει εκτός τέσσερις ποδοσφαιριστές που υπήρχαν σε αυτή στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό. Σίντνεϊ Γκοβού, Λουίς Γκαρσία, Νταμιέν Πλεσί και Ντάνι Φερνάντες δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για την Τρίπολη από τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος θεώρησε προφανώς ότι δεν ταίριαζαν στα πλάνα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αλλωστε, βρίσκεται και στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τους Νίνη και Λέτο για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ ο Φερέιρα σκέφτεται πολύ σοβαρά να αντικαταστήσει στα δοκάρια τον Τζόρβα με τον Καρνέζη.

Η παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις αποτελεί πλέον τον ευχάριστο πονοκέφαλο για τον Φερέιρα, αλλά ο προβληματισμός του έμπειρου τεχνικού ήταν εμφανής στην προπόνηση καθώς στις δοκιμές του δεν κατάφερε να κατασταλάξει στην ενδεκάδα για το ματς της 14ης αγωνιστικής. Η θέση του τερματοφύλακα αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό, καθώς ο Φερέιρα δοκίμασε και τους τρεις πορτιέρο του Παναθηναϊκού εναλλάξ, για ένα δεκάλεπτο τον καθένα.

Με όσα προκύπτουν, όμως, ο Αλέξανδρος Τζόρβας πιθανότατα θα βρεθεί στον πάγκο μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις και θα βρεθεί στα δοκάρια για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Ορέστης Καρνέζης.

Στην αμυντική γραμμή, η μοναδική διαφορά σε σχέση με την τετράδα στην Κοπεγχάγη, αναμένεται να είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Λουκά Βύντρα, ενώ οι Μπουμσόνγκ, Καντέ στο κέντρο της άμυνας και Σπυρόπουλος στο αριστερό άκρο θα κρατήσουν τις θέσεις τους.

Παρτενέρ του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην μεσαία γραμμή, αναμένεται ο Κώστας Κατσουράνης, μετά την αποφόρτιση που ακολούθησε το τελευταίο διάστημα, ενώ πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ θα ξεκινήσουν οι Λέτο (αριστερά), Νίνης (επιτελικός) και Μαρίνος (δεξιά).

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, "5-2" και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

http://www.balla.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!