tromaktiko: Για την επέμβαση των ΜΑΤ στη χθεσινή πορεία

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Για την επέμβαση των ΜΑΤ στη χθεσινή πορεία



Διαβάζοντας αρκετές διαμαρτυρίες για την χτεσινή επέμβαση των ΜΑΤ στην πορεία θα ήθελα να ενημερώσω ότι το μεγαλύτερο φταίξιμο δεν πέφτει στις πλάτες των ΜΑΤαδων.
Θεωρώ και εγώ ανήθικο να κοπανάς πάνοπλος με γκλοπ και χημικά σχεδόν άοπλους πολίτες για μερικά παραπανω ευρώ. Πιστεύω πως σχεδόν κανείς ΜΑΤατζης δεν διαλέγει αυτό το επάγγελμα για τα παραπανω χρήματα, αλλά πως οι περισσότεροι από αυτούς ευχαρίστιουνται την εξουσία που τους δίνετε! Όμως όπως ξεκίνησα να λέω, αν οι πορείες αυτές είχαν επαρκή περιφρούρηση από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και απομάκρυναν οποιοδήποτε προσπαθούσε να 'μπαχαλέψει' την ουσία της πορείας τότε οι ΜΑΤαδες δεν θα είχαν λόγο να επέμβουν και να μην σκεφτούν και τον απλό αγανακτισμένο πολίτη που κατέβηκε στην πορεία.η πετρά-η μολότοφ-η κουκούλα δεν έχει κανένα πολιτικό υπόβαθρο.η μονή της χρήση είναι τα προβοκάτσια έτσι ώστε σε μια λαϊκή μάζωξη που βγαίνει από την αγανάκτηση, αντί το θέμα συζήτησης να είναι η πολυπληθής παρουσία πολιτών κάθε ηλικίας, θέμα να γίνετε η ρίψη χημικών.
Κλείνοντας εύχομαι οι αγώνες του λαού μας και των άλλων λαών της Ευρώπης κατά της μάστιγας του κεφαλαίου, που προσπαθεί να συνθλίψει τον μικρομεσαίο, να τον ξεζουμίσει και να του επιβάλει έναν εργατικό μεσαίωνα, να συνεχιστούν αμείωτοι.
Σε ένα μήνα γίνομαι 20 και δεν βλέπω σκοτάδι και χούντα του ΔΝΤ και του ΠΑΣΟΚ όπως πολύ μου πλασάρουν, βλέπω δικαιολογίες και τσιράκια να μου χρεώνουν πράγματα για τα οποία δεν έφταιξα.αλλά δεν λυγίζω.αυτοί θα λυγίσουν πριν από μένα!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!