tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο Επένδυσα τη ζωή των παιδιών μου στα κρατικα΄επιδόματα...

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο Επένδυσα τη ζωή των παιδιών μου στα κρατικα΄επιδόματα...



Ήμουν σίγουρος ότι θα αρχίσει αυτή η συζήτηση ...
που σημαίνει ότι οι κυβερνώντες κατάφεραν να μεταφέρουν το πρόβλημα μέσα στη κοινωνία στο γνωστό να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Ο πολύτεκνος, τρίτεκνος που τα ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ από το κράτος, ο υπάλληλος του ΟΣΕ που κλέβει, ο υδραυλικός που δεν κόβει αποδείξεις, ο υπάλληλος του νοσοκομείου που του κόβουν το επίδομα ...κλπ κλπ
ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ (και εγώ μαζί) ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια ντουζίνα τα φάγανε και ζητάνε από όλους μας να πληρώσουμε κάνοντάς μας να πιστεύουμε ότι αντίπαλός μας είναι ο απλός συμπολίτης μας και όχι αυτοί που τα φάγανε και οι ανίκανοι που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν. Όσο για τους πολύτεκνους τρίτεκνους κλπ, ναι στηριζόμουν ΗΘΙΚΑ κυρίως στο επίδομα που έπαιρνα γιατί ήταν επιλογή δική μου και της γυναίκας μου να μην αφανιστεί το έθνος μας και προτίμησα τα παιδιά από τις εκδρομές, τα ρούχα, τα αυτοκίνητα, τα HONDOS center τα spa και τα διάφορα Kολωνάκια ... αλλά έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Πραγματικά πρέπει να είναι κάποιος πολύ κακός άνθρωπος για να λέει ότι υπάρχει γονιός που θα κάνει παιδιά μόνο και μόνο για να πάρει ένα μικρό επίδομα κάθε 2ο μήνα.Μάλλον αυτός έτσι θα σκεφτόταν άν είχε παιδιά.Μάλλον δεν έχει έρθει σε επαφή με οικογένεια με 3 και πάνω παιδιά για να δεί τα έξοδα.Και μην ακούσω το τετριμένο "ας μην τα έκανες" γιατί για παράδειγμα εγώ ενώ έχω ένα ήρθαν τα δίδυμα.Ακόμα και με 2 παιδιά στις μέρες μας είναι δύσκολο να τα βγάλεις πέρα.Μάλλον ο συγκεκριμένος κύριος είναι νευριασμένος για τα λεφτά που δεν παίρνει και !
τόσο εύκολα πλέον ,από ανθρώπους που φέρνουν τους δικούς τους στα νοσοκομεία,μόνο και μόνο για να τους προσέχουν λίγο παραπάνω(τραυματιοφορείς κλπ).Σκεφτείτε ότι λέει ότι μπορείς να βρεί κανείς καλή και δωρεάν συμπληρώνω εγώ υγεία.Για την παιδεία συμφωνώ αλλά μάλλον δεν ξέρει ότι τα ελληνόπουλα είναι δύσκολο να τα πάρουν σε δημόσιο σταθμό για παίρνουν των αλλοδαπών που δηλώνουν ετήσια εισοδήματα 5 - 10000 ευρώ. Αφού όπως λέει ο καιρός έχει περάσει ανεπιστρεπτή μάλλον χαίρεται να κόβουν από απλές οικογένειες επιδόματα ανάγκης και να τα δί!
νουν στους πολιτικούς ή σε επιδόματα του στύλ "πλυσίματος χεριών η μεταφοράς φακέλου".Κανένας ποτέ δεν σκέφτεται το επίδομα πρίν κάνει παιδί.Μάλλον είναι από αυτούς με τα πράσινα και τα μπλέ γυαλιά,τους χειροκροτητές δηλαδή των πολιτικάντιδων.Δέν το είδα να διαμαρτύρεται για επιδόματα των πολιτικών.Και εμείς δουλεύουμε σαββατοκύριακα και αργίες για να τα βγάλουμε πέρα.Αυτές τις εποχές δεν πρέπει οι απλοί πολίτες να έρχονται σε αντιπαραθέσεις αλλά πρέπει να στηρίζει ο ένας το άλλο απέναντι στην κρατική κρεατομηχανή.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!