tromaktiko: Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ



Ως γνωστόν, αυτές τις μέρες θα επισκεφθούν την πατρίδα μας οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας, οι «γενικοί δερβέναγες» των διεθνών τοκογλύφων του ΔΝΤ και της τρόικας...
Στρος Καν (το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Κοέν) και Όλι Ρεν, για να θαυμάσουν την… πρόοδό μας. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι Έλληνες τους αποστρέφονται και τους αναθεματίζουν. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που τους καλωσορίζουν και προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι τους είναι υποχρεωμένος, τους έχει ανάγκη και πρέπει να υποταχθεί στις ορέξεις τους. πού ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι: “Ο ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ & ΟΛΙ ΡΕΝ. Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Πρέπει να καταστεί σαφές ότι η Ελλάδα απευθύνθηκε εκλιπαρώντας προς τους κ. Στρος Καν, Μπαρόζο, Όλι Ρεν και όχι εκείνοι προς την Ελλάδα. Υποχρεούμεθα να τους ακούσουμε αλλά, υποχρεούνται και να μας ακούσουν.» (βλέπε: Ιστοσελίδα κόμματος ΛΑΟΣ).”
Η δική μας απάντηση στη θρασύτητα των αχθοφόρων του ΔΝΤ: Κύριε Καρατζαφέρη. Δεν πήγε ο ελληνικός λαός να εκλιπαρήσει τους διεθνείς τοκογλύφους να του πιούνε το αίμα. Εσύ πήγες, μαζί με τον Jeffry και την Dora. Και γι’ αυτή σου την ανήκουστη πράξη εις βάρος του Έθνους των Ελλήνων, θα πληρωθείς αναλόγως από το λαό, στις επερχόμενες εκλογές!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!