tromaktiko: Γεωργάτος: «Τιμή μας»

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Γεωργάτος: «Τιμή μας»



Για τον ιερό σκοπό του επερχόμενου φιλικού με τους αστέρες του Ζιντάν και του Ρονάλντο  μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος δήλωσε ευτυχής που θα βοηθήσει με τον τρόπο του στον αγώνα κατά της φτώχειας.


Πανευτυχής για το γεγονός ότι θα βοηθήσει με την συμμετοχή του στον αγώνα κατά της φτώχειας ανάμεσα στους φίλους των Ρονάλντο και Ζιντάν με τους αστέρες του Θρύλου δήλωσε ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και από τους σημαντικότερους συντελεστές των κατακτήσεων συνεχόμενων πρωταθλημάτων, με συνέντευξή του στον αθλητικό ραδιοσταθμό «Novasports.FM»  υπήρξε αφοπλιστικός:

«Είναι ένας σημαντικός σκοπός και ήταν τιμή για μας να βοηθήσουμε. Δεν σκέφτηκα καν πριν πω το ‘ναι’ για να αγωνιστώ σε αυτό το παιχνίδι. Προτρέπω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο όχι μόνο για να δει αστέρια του ποδοσφαίρου, αλλά για να βοηθήσει σε έναν ιερό σκοπό. Ακόμη κι αν δεν μπορούν κάποιοι να έρθουν στο γήπεδο, αν έχουν τη δυνατότητα είναι καλό να αγοράσουν εισιτήρια και να τα δώσουν σε φίλους τους», δήλωσε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού.

Όσο για το πώς αισθάνεται που θα επιστρέψει στο «Καραϊσκάκη», ο τρελός - φαλακρός των οπαδών του Θρύλου τόνισε: «Χαίρομαι γιατί θα δω κάποια παιδιά που δεν τα έχω δει εδώ και καιρό. Ο κόσμος μπορεί να μας θυμάται κάπως και ίσως είναι λίγο άσχημες οι εντυπώσεις που θα αφήσουμε (γέλια). Παρά τα γεράματά μας, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την ποιότητά μας, που την έχει ανάγκη ο κόσμος, για να το ευχαριστηθεί. Όταν έχεις σταματήσει για τέσσερα χρόνια όπως εγώ, είναι φυσικό να μην είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!