tromaktiko: Δωρεά Γιαννακόπουλου με αιχμές

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Δωρεά Γιαννακόπουλου με αιχμές



Οικονομική ανάσα ύψους 200.000 ευρώ έδωσε στον Ερασιτέχνη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας πως ελπίζει αυτή η κίνηση να βρει μιμητές.


Σε μία πολύ σημαντική κίνηση, η οποία αν βρει μιμητές μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον πολύπαθο Ερασιτέχνη προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Συγκεκριμένα δώρισε στην «μάνα του λόχου» 200.000 ευρώ, ένα ποσό που ειδικά αυτή την χρονική περίοδο είναι ότι καλύτερο καθώς το πρόβλημα μετρητών είναι τεράστιο για τον ΑΟ.
Ο Γιαννακόπουλος έστειλε επιστολή στον Ερασιτέχνη, με την οποία εκτός της αναφοράς του στο ποσό που δίνει, αφήνει και αιχμές για παράγοντες που παρότι έχουν υποσχεθεί εκατομμύρια δεν έχουν δώσει τίποτα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι όπως λέει χαρακτηριστικά οι εφήμερες χαρές του πολυμετοχικού σχήματος.

Είχε βοηθήσει και πριν

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι η πρώτη φορά που έχει βοηθήσει τον Ερασιτέχνη. Λέγεται ότι στο παρελθόν πως ήταν αυτός που είχε δώσει τα χρήματα για την Ρούξι Ντουμιτρέσκου, αλλά δεν ήθελε να φανεί. Τώρα είναι πρώτη φορά που βγαίνει μπροστά και δίνει ένα αρκετά σημαντικό ποσό. Μια κίνηση που μακάρι να βρει μιμητές για το καλό του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη έχει ως εξής:

Στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, εστάλη η ακόλουθη δήλωση από τον κ. Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλο:

 «Με μεγάλη μου λύπη παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες τα τεκταινόμενα στον σύλλογο μας και τις δραματικές ώρες που ζουν οι αθλητές και οι υπάλληλοι όλων των ερασιτεχνικών τμημάτων.

Ταυτόχρονα γίνομαι μάρτυρας μιας εγκληματικής και αντιπαναθηναϊκής στάσης όλων όσων διαφημίζουν την αγάπη τους για την ομάδα συνωστισμένοι στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου επιδιώκοντας την παναθηναϊκή λεζάντα και κυνηγώντας τις εφήμερες χαρές του πολυμετοχικού σχήματος αδιαφορώντας για την αληθινή καρδιά του Παναθηναϊκού.

Είναι οι ίδιοι που στα λόγια τάζουν εκατομμύρια στον Ερασιτέχνη και έχοντας για δόρυ μια ομάδα "επαγγελματιών οπαδών" προσπάθησαν να με πλήξουν. Τους ευχαριστώ για αυτό γιατί με έκαναν να συνειδητοποιήσω  πόσο ασύμβατος είναι ο χώρος του ελληνικού αθλητισμού  με τις αξίες μου.

Παρά το γεγονός ότι το κεφάλαιο Παναθηναϊκός έχει κλείσει για μένα οριστικά και αμετάκλητα το αίμα νερό δεν γίνεται και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ και εγώ να αδιαφορήσω. Την δεδομένη χρονική περίοδο λοιπόν μπορώ και διαθέτω το ποσό των 200.000 ευρώ στο ΔΣ του Ερασιτέχνη για να το διαχειριστεί όπως εκείνο επιθυμεί.

Ελπίζω αυτή η κίνηση να βρει μιμητές ώστε να συνεχίσει να χτυπά δυνατά η καρδιά του Ερασιτέχνη και η μετάγγιση των παναθηναϊκών ιδεωδών να μην σταματήσει ποτέ!

Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος».

Μέσα στην βδομάδα η επιταγή

Η οικονομική ανάσα στον Ερασιτέχνη από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα δοθεί και τυπικά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όταν και ο Παναθηναϊκός παραλάβει την επιταγή. Το σίγουρο είναι πως ναι μεν είναι όντως μια κίνηση που θα πρέπει να βρει μιμητές, αλλά θα πρέπει να τους βρει τώρα καθώς τα προβλήματα παραμένουν τεράστια.




www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!