tromaktiko: Ηλικιωμένος θα σκότωνε την οικιακή βοηθό επειδή τον κατήγγειλε για βιασμό

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ηλικιωμένος θα σκότωνε την οικιακή βοηθό επειδή τον κατήγγειλε για βιασμό



Η αστυνομία συνέλαβε χθες στην Πάφο ηλικιωμένο Ελληνοκύπριο και έναν Σύριο ως υπόπτους σε υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου.

31χρονος αλλοδαπός από τη Συρία, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι, 73χρονος από τη Λεμόνα της Πάφου τον προσέγγισε και έναντι αμοιβής του ζήτησε να σκοτώσει αλλοδαπή οικιακή βοηθό, γιατί τον κατήγγειλε ότι την βίασε.
Αρχικά ο αλλοδαπός θέλησε να δώσει την πληροφορία τηλεφωνικά στην αστυνομία, αλλά ο αξιωματικός της δύναμης που μίλησε μαζί του, τον έπεισε να συναντηθούν. Στο σημείο της συνάντησης όμως, τον συνέλαβε.

Στον αστυνομικό σταθμό, όπου οδηγήθηκε ο 31χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι, ο ηλικιωμένος του πρόσφερε 2 χιλιάδες ευρώ για να σκοτώσει τη Βιετναμέζα οικιακή βοηθό για να γλυτώσει από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση του, ο Σύρος συμφώνησε με τον ηλικιωμένο, με σκοπό να τον ξεγελάσει, να πάρει τα χρήματα και ακολούθως να μην κάνει τον φόνο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ηλικιωμένος, που συνελήφθηκε από την αστυνομία, φέρεται να μετέφερε τον 31χρονο στη Λευκωσία, όπου του υπέδειξε την πρώην οικιακή βοηθό του, η οποία βρίσκεται υπό την προστασία των αρχών.

Και οι δύο οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης πέντε ημερών. Ο ηλικιωμένος, πάντως, αρνήται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.
http://filoksenos.blogspot.com/2010/12/blog-post_3954.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!