tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ " Γράμμα νεοσυλλέκτων από την Θήβα"

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ " Γράμμα νεοσυλλέκτων από την Θήβα"



ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ ΚΑΙ ΑΤΕΝΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ...
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΓΕΣ ΜΟΝΟ ΡΥΖΙ. ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΡΥΖΙ.ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ Ο ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ...ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΨΑΡΑΣ ΕΣΥ ΚΑÎ!
™ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ "ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ" ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ 100 ΑΤΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.... ΓΑΝΤΙΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ; ΜΑΘΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ $ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ 1 ΑΤΟΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕΙ 500 ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ 1 ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ. ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ.ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ , ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΖΟΚΙΝΓΚ....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ 18-35 ΧΡΟΝΩΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΨΩΝΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ Κ!
ΑΨΩΝΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.....ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε απαντηση του παρακατω post http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_1597.html και γενικα με αφορμη ολα τα ποστ απο νεους στρατιωτες θα ηθελα να καταθεσω καποιες σκεψεις μου...Εχω υπηρετησει πριν 12 χρονια... Κ εγω σαν νεος οταν ηρθε η σειρα μου να παρουσιαστω,ειχα καποιο αγχος...Ειδικα οταν σε καποια συζητηση καποιος μεγαλυτερος μου παρουσιαζε τα πραγματα τρομακτικα κ μεγενθυμενα,(ετσι κανουν οι ανθρωποι καμια φορα)φοβομουνα λιγο...Τι? Μαλον το αγνωστο και το νεο πιο πολυ...αλλα πηγα,υπηρετησα σχεδον 2 χρονια,δεν παραπονεθηκα,εξαλλου ειναι κατι που ολοι οι ελληνες ανδρες εχουν υποχρεωση να κανουν...τι να γινει...δεν εχουμε γειτονες τη Νορβηγια κ τη Δανια...εχουμε ...ξερετε ποιους...αρα πρεπει να παμε να υπηρετησουμε...Αυτο που παρατηρω στις μερες μας ειναι το λιγοτερο στεναχωρο:ενα σωρο νεα παιδια να βρισκουν χιλιους δυο τροπους να βγουν Ι 2, Ι 3 να μην παρουν οπλο και πολλα αλλα...Δεν ειμαι στρατοκαβλος,ουτε ποτε υπηρξα... και γω λουφαρα οσο μπορεσα στη θητεια μου αλλα ρε παιδια ΕΛΕΟΣ!!! Καποτε ηταν ντροπη να εισαι οτιδηποτε αλλο πλην Ι 1 ικανος,εσεις πλεον το επιδιωκετε! ΓΑΝΤΙΑ???? και μεις καθαρισαμε τουαλετες και αδειασαμε καδους κ ζουσαμε κοντα σε ποντικια αλλα δεν παθαμε και τιποτα χωρις γαντια ρε παιδια.....Στο Στρατο ειστε,για συνελθετε λιγο... αυτη η καραμελα εχω δικαιωματα και εχω το ενα και εχω το αλλο καποια στιγμη πρεπει να σταματησει...Οσο για τη Θηβα... αφηστε τα... τα σουβλακια που παραγγελνετε απ τους φραχτες στο υψωμα Ταγαρη δε τα λετε...Συμφωνω ο στρατος πρεπει να σε ταισει κ μαλιστα καλα.... αλλα οχι οτι ειναι η μονη λυση εκει μεσα οπως λετε..υπαρχει και το Κ.Ψ.Μ με πιο φθηνες τιμες.. Οσο για τις τουαλετες...αυτα που εχω δει στο στρατο δε τα χω δει πουθενα...συναδελφοι σας ειναι αυτοι που τα κανουν,βουλωνουν τουαλετες,αφοδευουν οπου να ναι και πολλα αλλα που δεν κανει να αναφερω... Αν δε μπορειτε να ειστε πολιτισμενοι ποιος σας φταιει?Οσο για τις μεταβολες αγαπητοι μου... ειναι στρατιωτικα παραγγελματα που υποχρεουστε να εκτελεσετε... πανω απο 4 συνεχομενες ειναι καψονι..να ξερετε... Και εμας που μας βαζανε να τρεχουμε με τα οπλα στην αναταση γυρω απο κτιρια δεν παθαμε κ κανενα ψυχολογικο....Σιγα το πραγμα... Τι να πω... δε σας λενε τυχαια γενια του Playstation.. Aσε που οταν απολυθειτε κ θα την πεφτετε στις γκομενιτσες στα μπαρ,θα διηγειστε τα κατορθωματα σας,(τα ανυπαρκτα) και ποσο σκληρα εκπαιδευτηκατε,ποσο σας τρεξανε, ενω εσεις καθε μερα υποκρινοσασταν πονους στη μεση για να γλυτωσετε 2 ωρες σκοπια. Ευγε! Ειμαστε ολοι πολυ περηφανοι για εσας!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!