tromaktiko: Φοβερό...

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Φοβερό...



H Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης (τουρ. Batı Trakya Bağımsız Hükümeti) ήταν ένα μικρό, προσωρινό κράτος που ιδρύθηκε στην Δυτική Θράκη από τις 31 Αυγούστου έως τις 25 Οκτωβρίου του 1913...
Το κράτος περιλάμβανε όλη την Δυτική Θράκη, από τον Έβρο μέχρι τον Νέστο ποταμό, συμπεριλαμβανομένης της βουλγαρικής Ροδόπης στα βόρεια και στα νότια έφτανε στο Αιγαίο. Στην ουσία στο Google Earth έχει σύντομη ιστορική περιγραφή.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ....
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Κλαιω απο τα γελια...μια με την ημισελινο στο λιμανι της Θεσσαλονικης και την επελαση των Τουρκων, μια με τον φιλο μας εδω που ειναι ΒΕΒΑΙΟΣ πως οι Αμερικανοι και η Google αποφασισαν να ανακυρηξουν την ανεξαρτησια της Δημοκρατιας της Θρακης, και μαλιστα μεσω Google Earth γιατι το CNN δεν εχει καλο σημα στην περιοχη...( http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_9351.html )
Καρντασι, κανε κλικ πανω στο συνδεσμο και διαβασε, για ονομα...
Παραθετω απο το Google Earth :
"H Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης (τουρ. Batı Trakya Bağımsız Hükümeti) ήταν ένα μικρό, προσωρινό κράτος που ιδρύθηκε στην Δυτική Θράκη από τις 31 Αυγούστου έως τις 25 Οκτωβρίου του 1913. Το κράτος περιλάμβανε όλη την Δυτική Θράκη, από τον Έβρο μέχρι τον Νέστο ποταμό, συμπεριλαμβανομένης της βουλγαρικής Ροδόπης στα βόρεια και στα νότια έφτανε στο Αιγαίο ..."
Απλα μην το πει κανενας στους Αμερικανους οτι τους εφαγε αλλος την ιδεα!!!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!