tromaktiko: Eλλείψεις καθηγητών σε Λύκειο των Κυθήρων

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Eλλείψεις καθηγητών σε Λύκειο των Κυθήρων



Σας γνωρίζουμε ότι η Κυθηραϊκή Κοινωνία είναι ανάστατη εξ αιτίας σοβαρότατης έλλειψης καθηγητών στο Λύκειο Κυθήρων και ειδικότερα στην Γ’ Τάξη
Τρεις μήνες μετά την έναρξη του Σχολικού Έτους υπάρχουν ακόμη ζωτικά κενά σε μαθήματα τα οποία εξετάζονται Πανελλαδικά. Συγκεκριμένα στα μαθήματα:
1) Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.), 2) Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (Α.Ο.Δ.Ε.), 3) Χημεία, 4) Φυσική, 5) Ηλεκτρολογία και 6) Χημεία – Βιοχημεία. Οι θέσεις των διδασκόντων τυπικά φαίνονται ότι δεν είναι κενές, μαθήματα όμως δεν γίνονται, διότι οι εν λόγω καθηγητές απουσιάζουν με αναρρωτικές άδειες, τη βασιμότητα των οποίων ζητούμε να ερευνηθεί.


Τα παιδιά των Κυθήρων καλούνται να λάβουν μέρος σε εξετάσεις καθοριστικές για το μέλλον τους χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν με ίσους όρους.

Οι ευθύνες των εμπλεκομένων είναι τεράστιες, τα δε κενά πρέπει άμεσα να συμπληρωθούν και να αναπληρωθεί η χαμένη ύλη. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ το Λύκειο Κυθήρων και οι μαθητές του θα αναγκαστούν να απόσχουν από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


Με εκτίμηση
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Γενικού Λυκείου Κυθήρων

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!