tromaktiko: EMMETRON - Απλήρωτοι για μήνες και για πολλοστή φορά

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

EMMETRON - Απλήρωτοι για μήνες και για πολλοστή φορά



Επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι θέλω να αναφέρω την κατάντια της εταιρίας Emmetron ( συγχώνευση των εταιριών helletron - metropolis - ats).
Η εταιρία μας έχει απλήρωτους για ακόμα μια φορά, μας χρωστάει ΜΟΝΙΜΑ δυο μήνες. Η διοίκηση μας απειλεί με εκφοβισμούς, με απολύσεις, το λογιστήριο μας δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
Εμείς ως εργαζόμενοι στην εταιρία εκτιθέμεθα καθημερινά στους πελάτες μας για την καθυστέρηση της υλοποίησης των έργων και αυτό γιατί η εταιρία δεν έχει λεφτά να αγοράσει ούτε βίδα, ούτε πυκνωτή!

Οι δε συνθήκες εργασίας είναι επιεικώς απαράδεκτες. Σε ένα κτίριο γιαπί πίσω από του ΟΣΕ, με ελλιπής θέρμανση και κουζίνα - WC χάλια!

Τα οχήματα που έχει, όταν υπάρχουν λεφτά για βενζίνη για να κινηθούν, είναι επικίνδυνα προς οδήγηση γιατί είναι παντελώς ασυντήριτα.

Θέλουμε να πληρωνόμαστε στην ώρα μας, να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας, να πληρωθούν οι υποχρεώσεις προς τους προμηθευτές (για να μην κρυβόμαστε)... θέλουμε να γίνει η παλιά καλή Hellectron - Techneco που είχε αξία στην πληροφορική και στους αυτοματισμούς στη Β. Ελλάδα και είχαμε το κεφάλι ψηλά!

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!