tromaktiko: Το Gran Turismo 5 Γίνεται Ανάρπαστο

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Το Gran Turismo 5 Γίνεται Ανάρπαστο



Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που έχει παίξει το Gran Turismo και να αμφέβαλε έστω για μια στιγμή, ότι το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, το Gran Turismo 5, θα ήταν μεγάλη επιτυχία.
To παιχνίδι έκανε έξι χρόνια να φτάσει στην τελική του έκδοση και με όλες τις καθυστερήσεις και αναβολές οι gamers δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με την αναμονή.
 Το GT5 τελικά βγήκε στην αγορά με την επίσημη κυκλοφορία του στις 24 Νοεμβρίου, αποκλειστικά για το PS3. H Sony έχει δώσει μερικά νούμερα από τις πωλήσεις για ραλλάκι της νέας έκδοσης GT5 όπως επίσης και για το franchise ως σύνολο, ξεκινώντας από τις 12 Μαϊου του 1988 όταν κυκλοφόρησε το αρχικό Gran Turismo. Από την έναρξη κυκλοφορίας του GT5, το παιχνίδι έχει πουλήσεις 5,52 εκατομμύρια τίτλους παγκοσμίως.

Το franchise έχει πουλήσει συνολικά 61,4 εκατομμύρια τίτλους σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένου του Gran Turismo 2001 Τόκιο * 3 και Gran Turismo 4 Prologue. Ο καλύτερος τίτλος από πλευράς πωλήσεων ήταν το GT3 A-spec με 14,80 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πουληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

http://www.dailytech.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!